Au plecat în vacanță, iar ceea ce trebuia să devină o filmare „obișnuită” cu o vedere de vis asupra unei văi scăldate în culoare s-a transformat în cea mai frumoasă surpriză. Bloggerița de fashion și lifestyle, Mia Beschieri s-a logodit, după ce iubitul ei, cu care are o relație de peste 14 ani, a surprins-o cerând-o de soție în Cappadocia, Turcia. 

Baloanele cu aer cald în toate culorile ce se ridică în zori de zi asupra faimoasei văi din Cappadocia, au devenit martorii unui moment important în viața bloggeriței Mia Beschieri. Aceasta a fost cerută de soție, de cel cu care este împreună din adolescență.

„Am spus DA celui mai bun prieten, iubit și viitor soț. Mulțumesc că exiști și că mă faci să mă simt atât de specială! Alături de tine viața este o binecuvântare. Te iubesc!”, scrie Mia pe pagina sa de instagram.

Și iubitul acesteia, care își spune Teo, și-a exprimat bucuria pe blogul său: „Cel mai emoționant moment din viața mea. Am știut dintotdeauna că vei fi tu jumătatea mea eternă. DA!!! până la adânci bătrâneți”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teo. (@bossmalcollm)

Cei doi s-au cunoscut pe când Mia avea doar 15 ani, iar el abia împlinise majoratul. „Nu pot să cred unde am ajuns și câte amintiri creăm împreună. Am crescut împreună, am înfruntat multe obstacole, dar niciodată nu ne-am dat bătuți. Nicio pereche, absolut niciuna, nu e perfectă, dar iubirea mea față de el este cea mai sinceră și curată.

De copilă am știut că El este cea mai frumoasă decizie din viața mea. Ne completăm atât de bine, încât uneori am impresia că suntem Unul.

De mici obișnuim să stăm ore și să punem viața la cale, să visăm și să ne luăm aripi împreună. Prima și unica mea iubire. Mă simt o norocoasă că Dumnezeu mi-a dat această binecuvântare de când eram o copilă. Iar eu, tot ce e frumos, pur și sincer, îl țin strâns lângă mine, oameni, momente, trăiri, le păstrez în inimă pentru totdeauna”, dezvăluie bloggerița în stories.

Mia Beschieri este stabilită de mai mulți ani în Italia și duce un blog  de fashion, lifestyle și călătorii cu aproape 150 mii de urmăritori, atât din Republica Moldova, cât și din Italia.

Sursa: Instagram / Mia Beschieri