Interpreta din România a fost cerută de soție într-un cadru cu adevărat magic. S-a întâmplat în faimoasa locație cu zeci de baloane cu aer cald, Cappadocia, Turcia. Anda Adam a crezut că este vorba despre o simplă ședință foto în vacanță.

Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă, bărbatul pe care l-a căutat toată viața.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a facut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.  A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm demult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru Bravo, ai stil.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a asezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a mai spus Anda Adam.

Interpreta Anda Adam și omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci formează un cuplu din această vară. Ambii au fost căsătoriți și au câte o fetiță din mariajele precedente.

Foto: Instagram / Anda Adam