Cristina Tabun – o femeie îndrăgostită de frumos. Stilul ei vestimentar cucerește, iar postările sale spun ceva. Într-o lumea a influencerilor „nebuni” după raiting, Cristina doar se bucură de ceea ce face. Tânăra s-a mutat de ceva timp în Marea Britanie, iar noi am provocat-o să ne povestească de stilul vestimentar al englezoaicelor, dar și dacă s-a schimbat stilul ei de când locuiește acolo. 

Cheltui mulți bani pe haine sau totuși ești rațională când vine vorba de lucruri prea scumpe?

„Poate sună un pic ciudat, dar eu nu iubesc hainele scumpe, nu mă inspiră. De la vârsta de 15 ani cred ca am început a cumpăra câte ceva de pe la second hand și de atunci nu renunț la acest tip de shopping. Nu-mi place să cheltui mulți bani pe haine, câteodată poate sunt prea rațională și pot să mă gîndesc vreo săptămână două dacă să-mi cumpăr ceva sau nu, iar în caz că am văzut ceva și mi-a căzut cu tronc la inimă îl cumpăr în 5 secunde. Investesc bani doar în piese de bază din garderobă cum ar fi un palton, o geantă sau o pereche de încălțăminte.”

Ai un blog și o pagina de Intagram pe care le întreții cu postări, spune-mi cât timp îți fură să fii „activă” online?

„Acum un an în urmă eram super activă pe rețelele sociale acum însă am renunțat un pic. Pentru crearea unui content bun este nevoie de timp și resurse financiare, iar eu am realizat că mai bine investesc în altceva timpul si banii mei. Postez doar atunci cînd cred că am ceva de spus sau de arătat, nu-mi place să postez doar de dragul postatului cu zece selfi-uri pe zi și tot meniul culinar. Observ zilnic cum unii bloggeri sau influenceri își pierd cumpătul și mințile după followeri și like-uri, iar asta deja nu e bine.”

În goana după trenduri și chestii moderne cum să nu reușim să ne creeăm un stil propriu?

„Asta e și idee că nu trebuie să ne aruncăm după trenduri cu ochii închiși și să cumpărăm toate fleacurile. Dacă facem acest lucruri înseamnă că nu avem un stil, care să ne reprezinte sau poate nici nu ar trebui să-l avem, depinde de personalitatea fiecărui. Trendurile sunt create că să inspire și să facă bani. Trebuie să alegem atent ce este pentru noi și să le adaptam stilului personal cât mai inteligent posibil. Eu de exemplu nu am un stil care să mă reprezinte în totalitate, dar știu sigur ce trebuie să cumpăr și ce nu , recunosc însă că uneori trendurile astea „modern” te duc în eroare și te poți întoarce acasă de la cumpărături cu ceva cu care singur rămâi șocat.”

Acum știu că esti stabilită în Marea Britanie s-a schimbat stilul tău vestimentar aflându-te acolo? Și cum se îmbracă englezoaicele în comparație cu moldovencele noastre?

„Nu pot să zic că stilul meu s-a schimbat cumva, ideea este că aici stilul meu este exact la locul lui. Mie îmi place să port haine mai mari decât mărimile pe care le port și dacă în țară eram întrebată dacă le-am împrumutat cumva aici nu impresionezi pe nimeni, iar eu mă simt perfect în hanoracele mele masculine XL.

Englezoaicele se împart în două categorii vreo 5% arată de parcă sunt la competiții stilistice zilnice, cu haine mulate, cu nuanțe de neon, cu unghii lungi, gene false cât mai stufoase, branduri scumpe și celelalte 95% care nu au treabă cu moda și stilul, se îmbracă cum vor și cum simt ele și nu le interesează nimic. Pe lângă englezoaice în Marea Britanie sunt multe alte naționalități și multe femei frumoase care zilnic mă inspiră. Îmi place la nebunie cum se îmbracă stundentele chinezoiace, au un stil aparte sunt mereu foarte îngrijite și în tendințe.”

Acum sunt în trend o mulțime de haine largi sau încălțări imense pe care femeile le poartă pentru că vor să fie în rând cu moda, dar oare aceste articole nu le șterge din feminitate?

„Niciodată nu am fost de parerea că hainele largi șterg din feminitate. E foarte important să știm cum să le purtăm corect ca să ne avantajeze în primul rând silueta și după să știm cum să le stilizăm corect. Nu ar trebui să uităm de proporții și dacă purtăm o pereche de încălțăminte mai masivă suntem atente la partea de sus a ținutei. Sau echilibrăm ținuta sau lăsăm accent doar pe partea de jos.

Feminitatea cred ca totuși vine și din interior, depinde de starea de spirit, de suflet și după de haine. Poți fi feminină și într-o pereche de boyfriend jeans și un tricou alb.”

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: