În august 2019 Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru prima oară. De atunci, vedeta a fost surprinsă în nenumărate rânduri de obiectivele paparazzilor, dar oficial, Blake și-a făcut apariția în public, abia ieri, 26 ianuarie.

Nu toate celebritățile își pot permite să stea în concediu de maternitate pentru o perioadă îndelungată. Cei pentru care cariera joacă un rol important se întorc repede la muncă. La fel și Lively, în vârstă de 32 de ani, care prezintă acum un nou proiect – pelicula „Rhythm Section”, în care apare actrița. Ieri, vedeta a apărut la premiera filmului care a avut loc la New York.

Ținuta vedetei a impresionat publicul. Aceasta a ales o rochie neagră din catifea, cu decolteu profund și umeri dezgoliți, în cizme Christian Louboutin cu dantelă și mănuși înalte din piele. Și-a completat look-ul cu un colier spectaculos.

Soțul lui Lively, Ryan Reynolds, în vârstă de 43 de ani, nu a fost alături de ea de data aceasta – probabil că era acasă cu cele trei fiice. Cu toate acestea, vedeta nu a rămas fără sprijin – sora ei, Robin și mama ei, Elaine au venit să o susțină. Colegul de platou a lui Blake, actorul Jude Law, a fost și el printre cei prezenți la eveniment.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: