„În căutarea libertății: Harry și Megan și formarea familiei regale moderne” este cartea despre biografia Prințului Harry și Meghan Markle. Cartea a fost scrisă de către reporterii regali și a devenit bestseller cu mult înainte de începutul vânzărilor. Autorii promit să destăinuie motivele deciziei de a refuza titlurile regale și i-au determinat să părăsească Marea Britanie. 

Sursă: glamour.ru

Pe 11 august va fi disponibilă cartea „În căutarea libertății: Harry și Megan și formarea familiei regale moderne” (Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family), asupra căreia au lucrat biografii Omid Skobie și Carolyn Duran. Chiar dacă opera încă nu a fost lansată, aceasta deja a atras atenția multor oameni, astfel, devenind bestseller-ul Amazon, cu mult timp înainte de a începe vânzările.

„Toate cărțile alocate pentru precomandă au fost vândute într-o singură zi. Aceasta este o surpriză plăcută!” – a spus Omid Skobi, unul dintre reporterii regali, care a avut ocazia să lucreze personal cu Harry.

Este raportat că această carte va dezvălui detalii necunoscute despre viața lui Harry și Megan, risipind numeroasele zvonuri și concepții greșite cu privire la cei doi. Cartea va povesti de ce cuplul a decis să renunțe la titluri și privilegii regale și s-a mutat în Statele Unite pentru a-și câștiga singuri banii.

Potrivit autorilor, în procesul de lucru asupra cărții, au fost ajutați de prietenii și cunoscuții din mediul lui Harry și Meghan. „Scopul cărții este de a captura adevărații Harry și Meghan. Un cuplu care continuă să inspire mulți oameni din întreaga lume cu munca lor și actele lor de caritate, dar care sunt adesea prezentate greșit în mass-media”, este scris în adnotarea cărții.

Reamintim că în luna ianuarie a acestui an, Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, au anunțat că renunță la titlurile regale.

Sursă: glamour.ru