A pornit de la diademe pentru mirese, așa ca încet-încet să țină pasul tendințelor și a cererii de pe piață și să creeze bijuterii de toată frumusețea. Olesea Codreanu este la curent mereu cu tot ce apare, cu trendurile la nivel internațional și le transpune rapid în creații proprii de toată splendoarea. Toamna aceasta se poartă lanțurile cu perle naturale.

O tendință pentru doi ani

„Este practic o tendință care își are începuturile în 2019. Atunci parcă refuzam cu toții să credem că lațurile vor fi cele care „vor sclipi” sau că ne întoarcem cumva în anii `70-`80, dar iată că așa este. Fie că sunt aurii sau argintii, purtate la gât sau pe mână, simple sau decorate cu o perlă sau un medalion, lanțurile pentru femei vor fi în vogă și în 2021, iar „diametrul inelelor” crește de la o lună la alta (zâmbește). Totul însă depinde de preferințele femeilor”, ne explică Olesea.

Perle și medalioane… anapoda

„Ce am desprins noi din tendințele instagramului sau a Tik-Tok-ului… a rețelelor sociale în general, este să purtăm bijuteriile anapoda decât sunt ele. Deci nu are nimeni dreptul să te critice dacă vei purta lanțul cu încheietoarea în față – fapt inadmisibil până acum sau vei agăța o perlă sau medalionul chiar de sistemul de închidere. Lanțurile masive și cu perle naturale, se poartă acum în toamnă-iarnă chiar și la pulovere groase ori malete”, ne mai spune creatoarea de bijuterii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#accesorii #handmade #lucrumanual #instock #украшения #украшенияназаказ #хендмейд #ручнаяработа #цепи

O postare distribuită de accessories_handmade-lux (@olesea_accessories_handmade) pe

Calitatea, întâi de toate

„Bineînțeles că nu vom umbla cu „kilele de aur” la gât. Acum culoarea aurie sau argintie o pot da o mulțime de alte elemente, la fel de calitative și cu aspect foarte frumos. Toate lanțurile create de mine sunt placate cu rodiu sau aur și nu își schimbă culoarea, nu se șterg, așa ca să aibă de suferit aspectul bijuteriei. Bineînțeles, eu atrag mereu atenția femeilor/fetelor ca să ferească aceste bijuterii de contactul cu apa – asta le asigură o viață mult mai lungă”, ne mai recomandă Olesea Codreanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Trend 2020-2021 🤗🌷#accesorii #handmade #lucrumanual #украшения #украшенияназаказ #ручнаяработа

O postare distribuită de accessories_handmade-lux (@olesea_accessories_handmade) pe