În feng shui, perlele sunt considerate a aduce energie pozitivă și protecție. Această practică chineză milenară se concentrează pe armonizarea energiei din mediul înconjurător pentru a promova bunăstarea și echilibrul în viață. Iată câteva aspecte legate de purtarea perlelor conform principiilor feng shui:


Simbolul apei

În feng shui, apa este un simbol puternic al energiei, și perlele sunt adesea asociate cu apa. Acestea pot fi considerate ca având proprietăți de purificare și calmare, similar cu energia apei. Purtarea perlelor poate aduce un sentiment de liniște și echilibru în viața ta.

Protecție

Se crede că perlele au proprietăți protectoare și pot ajuta la respingerea energiilor negative. Ele pot fi purtate pentru a crea un scut energetic în jurul persoanei care le poartă.

Culorile și semnificațiile: Culorile perlelor pot avea semnificații diferite în feng shui. Perlele albe sau argentate sunt asociate cu puritatea și claritatea. Perlele de culoare neagră sau bleu pot fi considerate a aduce energie de apă profundă și înțelepciune.

Decor de casă

Perlele pot fi folosite ca decor în casă pentru a atrage energie pozitivă și pentru a îmbunătăți estetica spațiului. Poți așeza perlele într-un loc special sau într-o zonă a casei unde dorești să aduci armonie și echilibru.

Coliere și brățări

În feng shui, colierele sau brățările cu perle pot fi purtate pentru a îmbunătăți energia personală și a proteja centrul de energie al corpului, cunoscut sub numele de chakra inimii.

Unde să le porți

Locația unde porți perlele poate fi, de asemenea, importantă în feng shui. De exemplu, un colier cu perle poate fi purtat în zona inimii sau pe piept pentru a accentua energiile inimii și ale iubirii.

Când își aduc ghinion

Cu toate acestea, conform unelor superstiții perlele nu ar trebui să fie dăruite unei mirese în ziua nunții ei. Deoarece pot aduce tristețe sau lacrimi în căsnicia ei.

Nu e bine să le oferi cadou

În plus, există o superstiție conform căreia perlele nu ar trebui să fie oferite drept cadou. Se spune că acestea vor aduce purtătorului o mare tristețe și ghinion.

Distribuie articolul: