Când să experiementezi mai mult, dacă nu vara? În această perioadă au obținut tot mai multă popularitate bijuteriile cu scoici. Acestea sunt promovate intens în mediul online de beauty influenceri și bloggeri. Cât de armonios se încadrează aceste accesorii în ținutele de vară, vezi mai jos. 

Accesoriile cu scoici te ajută să creezi ținute delicate și le redă o notă de unicitate. Acestea se potrivesc de minune cu articolele confecționate din in, cu un tricou clasic alb sau cu o rochie elegantă, din mătase.

În vara anului 2020, când mulți ne-am văzut nevoiți să amânăm călătoriile mult așteptate la mare, accesoriile realizate din scoici ne amintesc de briza marină. Ultimele tendințe care se observă pe Instagram ne sugerează că, cu cât mai multe accesorii de acest tip ai, cu atât e mai bine! Până în momentul când v-om putea pleca la mare mai este mult timp, în schimb acest tip de accesorii ne pot teleporta imaginar pe plajele nisipoase.

Apropo, bijuteriile de acest tip pot fi asortate și cu astfel de bijuterii precum sunt cele din aur, argint și chiar cu mărgele!

Între timp tot mai populare devin și brățările pe gleznă, așa că le poți purta cu încredere cu o pereche de espadrile sau chiar și pantofi eleganți.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: