Parfumul aventurilor îl citești cu multă lejeritate. Nu e pretențios. Dacă ești o tânără pasionată de experimente, atunci îl găsești ușor în biblioteca aromelor tale. E chiar lângă lucrurile ce te fac să descoperi noi orizonturi și să le afli poveștile, lângă cărțile de chimie și testele de psihologie. 

O carte plină de secrete

E tânără și gustă viața din plin. Își dă întâlniri în oraș cu prietenii sau abia așteaptă weekendul pentru un city break aventuros. Cuvântul „experiment” îi este sinonim și îndrăznește să încerce noi activități. E femeia cu o atitudine aparte. Știe ce își dorește de la viață și merge cu încredere spre îndeplinirea dorințelor. Îi lecturezi manierele și felul ei de a fi ca pe o carte plină de secrete.

Capitolul „Atitudine”

Până și parfumul îi marchează personalitatea. Capitolul „Atitudine” este scris cu arome de coajă de portocale, piper negru, iris și lapte de cocos cremos. Acest amalgam îl regăsești în parfumul de la Avon, creat pentru femeile care vor să iasă din tiparele rutinei.

My Attitude – o aromă ilustrată

Pe sticluța albă și mată a parfumului îți poți picta cu ajutorul unei carioci următorul vis sau starea de spirit. Suntem curioși, ce vei desena pe sticluța ta de My Attitude: Pasiunea pentru călătorii sau lectură? Poate colecționezi cărți poștale sau ai planuri ce abia așteaptă să prindă contur? My Attitude te va însoți cu încredere în planul tău de împlinire a viselor.

Îl vrei în Biblioteca ta de arome? Printr-un mesaj privat către Avon My Attitude își poate face loc în colecția ta.