Un bărbat care te iubește cu adevărat te face să te simți cea mai frumoasă femeie din lume. Niciodată nu te face să te îndoiești de tine. El te încurajează să îți vezi calitățile, să te apreciezi și să te iubești. 

Potrivit Kudika.ro, aceste trăsături sunt caracteristice pentru un bărbat care iubește cu adevărat.

1.Un bărbat care te iubește cu adevărat își șterge toate aplicațiile de dating pentru că își dă seama că nu mai are nevoie de ele. Nu este interesat de nimeni altcineva și știe că nu are nevoie de un plan de rezervă deoarece niciodată nu va pune răul în față și are încredere că relația voastră va dura o viață.

2. Un bărbat care te iubește cu adevărat te apreciază pentru cine ești, pentru simțul umorului pe care îl ai, pentru personalitatea care se ascunde sub chipul tău frumos. Îi place să petreacă timp cu tine chiar și atunci când nu își mai vede mintea de treburi și întotdeauna reușește să găsească chiar și o clipa pentru a te vedea.

3. Un bărbat care te iubește cu adevărat se gândește la tine chiar dacă nu ești lângă el. Îți trimite mesaje în timp ce este plecat cu prietenii lui și verifică întreaga zi să se asigure că ești bine. Îți oferă atenție clipă de clipă, nu doar atunci când sunteți împreuna.

4. Un bărbat care te iubește cu adevarat vrea să știe toată lumea cât de mult ține la tine. Te prezintă familiei sale. Te invită în oraș cu persoanele pe care el le cunoaște.

5. Un bărbat care te iubește cu adevărat răspunde întrebărilor tale fără să găsească scuze într-o conversație incomodă. Îți spune adevărul, chiar și atunci când știe că îți este dificil să îl auzi. Te respectă suficient pentru a îți oferi toate informațiile în loc să îți spună frânturi pentru ca situația să arate mai bine.

6. Un bărbat adevărat este serios. Nu crede în minciuni, în înșelăciune sau manipulare. Îți oferă spațiul de care ai nevoie, te apreciază pentru cine ești și nu te-ar înșela niciodată pentru că știe că asta ar însemna începutul destrămării relației noastre.

7. Un bărbat adevărat nu îți ascunde nimic. Își pune inima pe tavă în fața ta. Îți permite să vezi părțile lui urâte. Nu trebuie să lupți pentru a obține răspunsuri de la el. Își dă toate măștile jos și este vulnerabil în fața ta.

8. Un bărbat care te iubește cu adevărat este o persoană în care poți avea încredere. Care te sprijină necondiționat și îți este alături în momentele dificile. Care te ține de mână atunci când ai nevoie. Care îți dă sfaturi, însă nu se supără dacă faci ce îți dictează intuiția. Care vrea să aibă grijă de tine întreaga lui viața.

Distribuie articolul: