Acum 15 ani, aceste tricouri erau purtate de toate vedetele: de la Paris Hilton până la Britney Spears. Se pare că pe începutul anilor 2010, ele au fost uitate. Bella Hadid, însă, schimbă situația. Recent a purtat unul dintre aceste tricouri, la una dintre plimbările sale.

Bella Hadid are un simț special în a-și da seama ce și când poate infuența moda, deci, să nu te mire dacă aceste tricouri vor reveni în modă, foarte curând.

Modelul și-a completat lookul cu un tricou strâns, cu un imprimeu ce înfățișează un tatuaj retro. Avea pantaloni drepți albi cu talie joasă (de asemenea, în spiritul anilor 2000), cu inscripția „Punk Queen” pe partea dorsală. Este exact stilul prințesei pop-punk, Avril Lavigne din 2001.


Lookul i-a fost completat de o geantă de cumpărături verde strălucitore, adidași retro și un colier la modă cu mărgele (din tipul celor „pentru copii”). Se pare că moda din anii 2000 va mai fi cu noi încă multă vreme, așa că, poate că ar trebui să găsești și un tricou, ca a lui Bella, chiar acum, înainte să fie ultra solicitate și de negăsit!

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: