Gigi Hadid, în vârstă de 23 de ani, a fost însărcinată cu o responsabilitate la care visează orice model. Defilând grațios pe podium aceasta a prezentat o rochie de mireasă fiind mândră de rolul onorabil pe care l-a primit. Modelul a defilat pentru renumitul brand Moschino în cadrul Săptămânei Modei  de la Milano.

Directorul creativ al brandului, Jeremy Scott, a creat o rochie spectaculoasă, iar Gigi a avut nevoie chiar de ajutoare pentru prezentarea reușită a rochiei. Modelul era însoțită de mai mulți oameni în salopete întunecate care i-au dus trena lungă cu design complicat al rochiei.

Sora mai mică a modelului, Bella Hadid, a fost foarte emoționată de rolul surorii, aceasta chiar a făcut o postare pe contul de Instagram unde mărturisește că această prezentare a făcut-o să plângă.

„A fost magic! Am plâns, ce moment minunat! Sunt fana lui Gigi și a lui Jeremy Scott – vă iubesc! Mulțumesc universului în fiecare zi pentru oportunitatea de a trăi aceste momente alături de sora mea!”, a comentat Bella la video-ul atașat.

La fel și Gigi într-o postare de pe Instagram și-a exprimat toată admirația pentru Jeremy Scott și dragostea pentru brandul Moschino.

„Dragă Jeremy, sunt atât de bucuroasă că pot fi parte din lumea ta creativă! Fiecare sezon, acesta se dovedește a fi unul dintre cele mai memorabile evenimente. Îți mulțumesc că mi-ai încrezut încheierea prezentării. Te iubesc, la fel și pe toată familia mea Moschino”, a comentat Gigi.

SURSA