Site-ul de știri sociale Reddit a postat o fotografie a unui bebeluș cu manichiură. A fost publicată anonim, astfel încât numele mamei copilului rămâne un mister. Cu toate acestea, nimic nu împiedică utilizatorii de pe internet să-l condamne pe autorul acestei fotografii.

Internauții au fost atât de șocați de unghiile lungi ale bebelușului, încât le-au echivalat cu violența. În opinia lor, acest lucru este echivalent ca și cum ai da unui copil o armă.

Din păcate, asta e realitatea. La urma urmei, un bebeluș se poate zgâria, se poate răni, de exemplu, ochii sau poate trauma unghia în timp ce se joacă. „Ar fi considerat abuzul asupra copiilor sau o amenințare dacă un copil este rănit cu aceste unghii?”, a întrebat unul dintre comentatorii fotografiei. Această întrebare a fost adresată de către mulți oameni.

Utilizatorii s-au adunat în timp ce mustrau o mamă iresponsabilă. Nu a existat nicio persoană care să găsească acest fapt amuzant sau chiar frumos. Oamenii erau cu adevărat speriați pentru copil. Poate că, dacă ar fi disponibile informații despre mamă, cei care nu sunt indiferenți pentru soarta bebelușului ar fi făcut deja unele încercări de a discuta cu femeia.

Reamintim că unghiile bebelușului ar trebui să fie cât mai scurte posibil. Copiii nu se pot controla bine și pot fi grav răniți chiar și cu unghia.

Sursă: woman.ru