Pe 27 februarie începe Beauty Expo 2020 – cel mai așteptat eveniment al frumuseții în țara noastră. Ne-am obișnuit cu toții că reducerile de la expoziții au un termen limitat – doar 4 zile în care cumperi toate cele necesare pe o perioadă mai îndelungată. În acest an Farmacia Felicia îți propune să iei Beauty Expo cu tine acasă și să beneficiezi de reducerile acestuia încă 20 de săptămâni. Hai să vedem cum beneficiezi de ele.

Încă 20 de săptămâni de reduceri pentru Beauty Expo

La standul Felicia vei găsi reduceri de până la 50% la produse de îngrijire și până la 70% la ochelari de soare de la Optica Felicia. Iar la fiecare cumpărătură la standul Felicia la Beauty Expo (în perioada 27 februarie – 1 martie) vei primi o broșură cu pagini detașabile. Aici se ascund 20 de oferte la produse de diferite categorii de care beneficiezi încă 20 de săptămâni după încheierea expoziției. Primul beneficiu îl detașezi imediat la standul Felicia, servind o cafea într-un pahar biocompostabil.

Beauty Bar

Dacă nu ai reușit să faci cunoștință cu produsele brandurilor Felicia, treci pe la Beauty Bar – o zonă special amenajată, unde vei putea interacționa cu produsele, le testa pe piele și discuta cu consultanții care-ți vor recomanda produse potrivite tipului tău de ten și-ți vor povesti despre avantajele acestora.

Un brand nou

Vizitatorii expoziției au ocazia să testeze primii un nou brand distribuit în exclusivitate de către Felicia. PHYT’S este un brand francez cu o experiență de aproape 50 de ani în dezvoltarea și producerea cosmeticelor prietenoase cu mediul. Produsele PHYT’S sunt certificate drept organice, iar ambalajele – reciclabile și biodegradabile.

Vino în perioada 27 februarie – 1 martie la standul Felicia la Beauty Expo pentru a colecta toate beneficiile pe care ți le-au pregătit cei de la  Farmacia Felicia.

P