Tany Vander este foarte activă pe rețelele sociale, aceasta postează des poze și clipuri desprinse din viața de zi cu zi. Iar ieri, Tany a postat în stories niște secvențe video care trezesc anumite semne de întrebare… oare a fost cerută în căsătorie focoasa brunetă? 

Ieri, în vizită la Tany au venit două prietene, acestea nu au venit cu mâna goală,  fetele i-au adus lui Tany un halat alb pe care e imprimată inscripția „Mrs. Lungo” și un balon roșu în formă de inimă. Momentul a fost înregistrat chiar de Tany, care ulterior a și postat video pe pagina ei de Instagram.

„Felicitări!”, i-a urat una dintre fete, lui Tany.

Apoi, a fost deschisă și o sticlă de șampanie sugerând în acest fel celebrarea acestui eveniment frumos.

Astăzi Tany, a postat un alt video care sugerează faptul că ar fi fost, întradevăr, cerută în căsătorie. Aceasta apare cu un inel frumos pe degetul inelar al mâinii drepte. Aceasta a fost observată pentru prima oară purtând această bijuterie.

Amintim că Tany Vander și  Vasily Lungo formează un cuplu de mai bine de doi ani, aceștia nu-și ascund relația de ochii curioșilor, ba din potrivă unele momente le distribuie și pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: