Pentru a arăta bine vedetele recurg la multe trucuri de frumusețe. Măști pentru întinerire, mult sport, machiaj cât mai profesionist, dar există și femei care nu pun un preț atât de mare pentru felul în care arată.

Astăzi vă prezentăm o listă cu cele mai neatrăgătoare vedete în viziunea publicului masculin.

Nu cred că există femei care să nu fi auzit de actrița din Sex and City, Sarah Jessica Parker. Personajul pe care la jucat în acest serial a fost un model la capitolul vestimentar. Multe femei au suspinat la văzul ținutelor superbe adoptate de actriță. Se pare că pentru bărbați acest lucru nu este deajuns, aceștia o consideră pe actrița americană, neatrăgătoare.

img0u3khohjfn

Helena Bonham Carter.
Actrița a devenit cunoscută și îndrăgită de publicul după rolul său din Harry Potter. Nimeni nu se îndoiește de talentul ei, dar iată că la capitolul frumusețe actrița nu i-a flatat pe bărbați. Să fie oare machiajul și coafura extravagant de vină?

imgr8ktf8mvpn

Sandra Oh.
Încă o actriță îndrăgită datorită rolurilor sale. Când vorbim despre Sandra Oh ne amintim de serialul Grey’s Anatomy. Actrița se poate lăuda cu o talie de invidiat, dar se pare că bărbaților nu le place chipul Sandrei. Pomeții proeminenți, dar și lipsa unui machiaj mai puternic îi fac pe bărbați să o adauge în aceasta listă.

imgvdnaotffzn

Renee Zellweger.
Renee Zellweger este una dintre cele mai apreciate și simpatice actrițe. Nu ai cum să nu o iubești după rolul din „Jurnalul lui Bridget Jones”. Nu prea apare în topurile cu cele mai frumoase vedete. Bărbații considera că vedeta a exagerat cu operațiile plastice care i-au schimbat prea mult chipul natural.

img5gps6v47kn

 Courtney Love.
Artista este cel mai bun exemplu că drogurile nu înfrumusețează omul. Deși înainte de a deveni consumatoare de narcotice, vedeta era considerată draguță, acum până și fanii se sperie de ea.

imgx5v43f4p7n
 Donatella Versace.
Creatoarea de modă este bogată, celebră și influentă, dar anii au fost necruțători cu ea. În ciuda eforturilor, Donatella Versace a îmbătrânit urât și principala cauză nu sunt anii, dar operațiile estetice în exces.

imgj0b3p0g69n

Lista mai continuă cu:

Avril Laving. 

avril-lavigne-press-650

Miley Cyrus. 

NEW YORK, NY - DECEMBER 02: Singer/songwriter Miley Cyrus attends the "A Very Murray Christmas" New York premiere at Paris Theater on December 2, 2015 in New York City. (Photo by Jim Spellman/WireImage)

Gwyneth Paltrow.

img159nfnx64n

Tori Spelling.

FFN_IMAGE_51767859|FFN_SET_60094214

Tilda Swinton.

img6ldj95nv4n

Kristen Stewart.

imgsld0arg96n

Gusturile nu se discută, totuși… frumusețea vine și din interior.

Distribuie articolul: