Michelle Obama a este femeia care știe să atragă atenția asupra sa chiar și după expirarea mandatului prezidențial al soțului. În aceste zile, cuplul explorează Italia, însă nici acolo soții nu au scăpat nefotografiați.

Rețelele sociale au fost invadate cu fotografii ale cuplului Obama, în timpul vacanței pe care soții o petrec în aceste zile la Siena – un oraș din regiunea italiană Toscana. Cel mai mult, trecătorii au fost atrași de imaginea lui Michelle. Soția ex-președintelui Obama a putut fi admirată cu umerii dezgoliți, purtând look-uri îndrăznețe.

Unul din outfit-uri o prezintă pe soția ex-președintelui american în timpul unei plimbări, prin oraș, alături de Barack Obama. Michelle apare purtând o bluză albă, care îi trăda din plin zona umerilor și decolteului. Bluza a fost asortată cu o pereche de pantaloni largi, în stil milităresc, o poșetă mică și o pereche de ochelari rotunzi.

Într-o altă ieșire, Michelle apare de asemenea în timpul unei plimbări, deja afișând o bluză asimetrică by TEIJA și o pereche de blugi ripped.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: