O țineți cu siguranță minte pe Lizzy Howell – fata de 15 ani, din statul american Delaware, care și-a propus să spargă toate barierele cu privire la greutate, perpetuate de secole în lumea dansului. Lizzy a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru adulți după ce imaginile video care o surprind în timp ce realizează o piruetă au devenit virale pe internet. După acea senzație pe care a făcut-o, adolescenta a acceptat un contract de modeling.

După ce s-a făcut remarcată cu seria din 11 piruete pe care le-a realizat la rând, dintr-o răsuflare, Lizzy a fost abordată de către niște agenți, pentru a accepta să se filmeze într-un spot video. Răspunsul ei a fost afirmtiv, iar acum câteva zile, pe YouTube a ajuns reclama video realizată pentru a promova rețeaua de magazine Target.

https://www.instagram.com/p/BUaYmutltcF/?taken-by=lizzy.dances

Fata a devenit una dintre imaginile noii colecții vestimentare pentru sport și odihnă activă – „C9 Champion”. În imagini, adolescenta își execută tradiționalele piruete și face asta cu atâta entuziasm și energie!

„Am trăit o adevărată plăcere să muncesc alături de echipă. A fost o experiență extraordinară să cunosc atâția oameni minunați”, susține erona.

Urmăriți și voi imaginile video cu balerina care dărâmă stereotipurile cu privire la greutate.

Aflați mai multe detalii despre Lizzy Howell aici:

11 piruete la rând! O balerină de 15 ani sparge barierele cu privire la greutate (VIDEO)

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: