După ce a anunțat că este din nou însărcinată, bloggerița nu și-a ținut urmăritorii în suspans prea mult timp. Astăzi, Cristina Gheiceanu a publicat un filmuleț realizat acum câteva săptămâni, în ziua în care a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș. Momentul este special!

Însărcinată în 30 de săptămâni, viitoarea mămică a publicat un filmuleț emoționant, realizat în ziua în care a aflat dacă așteaptă un băiețel sau o fetiță.

Dezvăluirea sexului bebelușului pe care îl poartă în burtică a fost extrem de specială pentru Cristina Gheiceanu și soțul său, Ovidiu Mendizov. Micuța Adela a avut o misiune importantă. Chiar ea a fost cea care și-a informat părinții, aducându-le baloane roz! Da, va fi o fetiță!

„Dezvăluirea sexului celui de-al doilea miracol! Eram în 17 săptămâni aici.

Nu mi-aș fi imaginat niciodată că va fi atât de emoționant. Cred că doar atunci când am văzut-o pe Adela cu baloanele, am realizat în sfârșit ce ni se întâmplă. ❤️”, a adăugat Cristina, publicând filmulețul.

Vezi momentul emoționant, în video de mai jos.

Citește și: „A doua sarcină e atât de diferită de prima!”. Cristina Gheiceanu a dezvăluit ce s-a schimbat în această perioadă frumoasă (Foto)

Sursa: Youtube / Cristina Gheiceanu