Recent a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și pe lângă felicitări bloggerița primește numeroase întrebări. Aceasta a dezvăluit într-o postare recentă prin ce se deosebește această perioadă de prima sarcină.

Însărcinată în 28 de săptămâni, Cristina Gheiceanu a dezvăluit cum a aflat că va fi din nou mămică și care au fost primele gânduri și emoții pe care le-a trăit.

„În una dintre seri, când am mers la somn, am simțit o senzație ciudată în burtă. Așa ceva simțisem doar o singură dată, când eram însărcinată cu Adela! E greu să va explic ce anume am simțit! A două zi am făcut testul, dar eram mai mult că sigură că nu poate fi o sarcină!

M-am înșelat pentru că foarte repede s-au ivit cele două linii! Nu am avut nicio reacție. Am început a face curățenie în casă! Peste o oră, mai fac un test. Același rezultat – aceeași reacție. Am continuat să fac curățenie. Abia când a venit Ovidiu acasă și i-am spus marea noutate, am realizat, de fapt, ce urma să ni se întâmple! Am privit-o mai lung pe Adeluța și am lăcrimat. Fetița mea mică urma să devină sora cea mare❤️”, a povestit viitoarea mămică.

Se pare că în această sarcină, Cristina simte diferit lucrurile. De la o burtică mai proeminentă la pofta de mâncare, bloggerița și-a descris senzațiile prin care trece.

„A doua sarcină e atât de diferită de prima!

Da, este adevărat că burtica crește mai rapid. Pentru comparație, burtica mea era de aceeași mărime când eram însărcinată cu Adela în 32 de săptămâni. Medicul mi-a spus că deși crește mai rapid, bebelușul va fi de aceeași mărime ca primul. Desigur, depinde de câte kilograme adaug în sarcină.

Timpul trece mai rapid decât în prima sarcină. Uneori nici nu ai timp să te gândești că ești însărcinată, mai ales când mai ai un copil mic.

Știi deja la ce să te aștepți. Ești mai puțin panicată din cauza micilor dureri.

Aceasta ține doar despre mine, dar simt că am fost mai precaută la prima sarcină. Mâncam mai sănătos, îmi luam zilnic pastilele. Însă și acum îmi hidratez burtica și sânii în fiecare seară.

În cazul meu, a doua sarcină este diferită prin modul în care mă simt. Nu m-am simțit niciodată rău cu Adela, dar de această dată am avut grețuri în primul trimestru și o dorință incontrolabilă să mănânc”, a mai dezvăluit graviduța.

Amintim că acum o săptămână, Cristina Gheiceanu a făcut anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. Această veste a fost o mare surpriză pentru toți, deoarece urmăritorii nici nu bănuiau nimic.

Citește și: Cristina Gheiceanu este însărcinată pentru a doua oară! (Foto)

Sursa: Instagram / Cristina Gheiceanu