Ne-a plăcut sau ba școala, nostalgie pentru acei ani oricum avem. Unii dintre noi ar fi veșnic copii, alții din contra – nu s-ar mai întoarce la niciuna dintre etapele vieții. Cum este în cazul Doinei Babcinschi, strategist și specialist PR al Companiei AVON Moldova, am aflat în cadrul campaniei #BackToSchool.

Prima zi de școală…

„Nu am înțeles nimic din prima mea zi de școală – 1 septembrie 1996. Careul era în limba română (eu fiind vorbitoare de rusă), profesoara și colegii tot în română vorbeau, iar cunoștințele mele de română se limitau doar la „buna ziua”, „mulțumesc” și „la revedere”. Experiența ulterioară a fost însă și mai interesantă”, ne spune Doina, autoare a blogului Scrisdemână.com.

A fost o rebelă

„În cei 12 ani care au urmat după acea zi nu am „vânat” note bune, nu am fost tocilară, și nici olimpică. Mai degrabă, am fost eleva extravagantă și rebelă, despre care profesoara de istorie spunea că nu are niciun viitor. Spre marele meu noroc, pentru părinții mei a fost mereu mai important să-mi găsesc vocația și să devin un om bun, lucru pe care eu l-am apreciat foarte mult”, își mai amintește protagonista noastră.

Oamenii care șlefuiesc personalitatea

„Școala a fost pentru mine locul în care mi-am descoperit potențialul, am învățat să mă descurc, am întâlnit provocări și, cel mai important, oameni care m-au învățat să învăț, mi-au șlefuit personalitatea și m-au inspirat”, ne-a mai spus Doina Babcinschi.

Ai și tu o poveste inedită legată de prima zi de școală sau de amintirile legate de ea? Scrie-ne la [email protected]