Avril Lavigne face parte din aceeași generație de staruri, precum Britney Spears, Christina Aguilera, Shakira sau Jlo, doar că, în comparație cu vedetele menționate, aceasta făcea altfel de muzică și avea un stil de adolescentă rebelă cu părul roz și chip angelic. Dacă te-ai născut după anul 2000 atunci te invit să-i cunoști mai bine creația.

Nu există top muzical cu hiturile anilor 2000 în care să nu fie inclusă măcar o piesă marca Avril Lavigne – un fel de Billie Eilish a acelor timpuri.

Născută în Canada, vedeta s-a făcut remarcată la 16 ani, iar în 2002 abia împlinise majoratul, dar deja devenise una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, datorită pieselor „Complicated” sau „Sk8er Boi” de pe primul său album „Let go”. Melodiile ei au ocupat săptămâni întregi topurile muzicale internaționale și chiar a intrat în cartea Guiness pentru aceste recorduri, fiind supranumită de fani și tabloide „Prințesa pop-punk”.

Și în anii următori, aceasta și-a ținut fanii pe jar cu melodii de dragoste pe note rock precum „I’m with you”, „Loosing grip” sau „Happy ending”.

Interpreta și-a continuat cariera, lansând alte șapte albume muzicale. În anul 2015, Avril Lavigne a dezvăluit că suferă de boala Lyme, contactată în urma unei mușcături de căpușe, aceasta fiind mobilizată la pat pentru mai multe luni.

În 2022, Avril Lavigne și-a surprins fanii cu lansarea noului său album „Love sux”, una dintre piese fiind prezentată publicului acum câteva zile.

Totodată, Avril Lavigne a apărut pe coperta și paginile faimoasei reviste Harpers Bazaar Vietnam, revenind la imaginea de rebelă pe care a avut-o acum 20 de ani, la începutul carierei sale muzicale. Fanii au fost surprinși să descopere că artista nu s-a schimbat aproape deloc. Este sau nu așa, vă las să vă creați propria impresie din imaginile de mai jos. Oare cum e posibil să treacă două decenii, iar timpul să nu-și lase aproape deloc amprenta pe chip? Doar ea știe.

Dar voi ați ascultat piesele lui Avril Lavigne la începutul anilor 2000?

Foto: Harpers Bazaar