Recent s-a aflat că Johnny Depp a pierdut un dosar de calomnie împotriva tabloidului britanic The Sun, care în 2018 l-a numit pe actor „un bărbat care își bate soția”. Vorbim despre acuzațiile de violență domestică, care în 2016, la scurt timp după despărțire, au adus-o împotriva actorului de fosta sa soție Amber Heard.

„Acum va fi întotdeauna cunoscut ca abuzator, bețiv și dependent de droguri”, avocatul Mark Stevens consideră că, din cauza acuzațiilor dovedite de violență domestică, Johnny Depp, care nu a fost cu mult timp în urmă unul dintre cei mai de succes și foarte bine plătiți actori, nu va mai lucra niciodată în Hollywood.

Rezultatul dosarului va avea consecințe grave pentru cariera lui Depp. Pe Instagram, actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că Warner Bros. i-a cerut să renunțe la rolul vrăjitorului Grindelwald în continuarea seriei de filme „Animale fantastice și unde să le găsești”. În plus, Depp nu se va filma și în continuarea Piraților din Caraibe.

Avocatul Mark Stephens consideră că, în legătură cu acuzațiile dovedite de violență domestică, Depp, care nu a fost cu mult timp în urmă unul dintre cei mai de succes și mai bine plătiți actori, nu va mai lucra niciodată la Hollywood. „Acest proces a fost devastator pentru Depp. Acum va fi întotdeauna cunoscut ca abuzator, bețiv și dependent de droguri ”, spune Stevens.

Litigiile dintre Hurd și Depp nu se vor termina aici. În 2018, actorul și-a dat în judecată fosta soție pentru a-i plăti 50 de milioane de dolari pentru acuzații false de violență domestică. Depp a promis că va furniza dovezi că Hurd a folosit în mod repetat violența împotriva sa și a oferit deja unele dintre ele. O audiere în acest caz urmează să înceapă anul viitor.

„Decizia instanței nu mi-a schimbat poziția: voi continua să lupt pentru adevăr și voi depune contestație. Sunt hotărât și intenționez să dovedesc că toate acuzațiile împotriva mea nu erau adevărate. Această poveste nu îmi va afecta viața și cariera în niciun fel ”, a spus Depp într-un comunicat.

Reamintim că Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți mai mult de un an, din februarie 2015 până în mai 2016. Potrivit actorului, el și Hurd s-au despărțit într-o notă pozitivă. Problemele au început atunci când actrița i-a cerut lui Depp bani. „Când i-am refuzat despăgubirea după divorț, Amber m-a acuzat public de violență domestică”, spune actorul. „A falsificat bătăile și a apărut în instanță cu vânătăi pe față, susținând că am bătut-o cu telefonul meu mobil”.

Prietenii și fanii lui Depp sunt siguri că este nevinovat. Pe partea actorului se afla fosta sa soție Vanessa Paradis, pe care a părăsit-o pentru Heard, fosta iubită Winona Ryder, prietena apropiată Penelope Cruz și cântăreața Sia.

În timpul ședinței, Depp a subliniat că în niciun caz nu ar ridica mâna împotriva unei femei, deoarece acest lucru este contrar principiilor sale. „Aceasta este o parte importantă a codului meu de etică. Nu voi lovi niciodată o femeie, în niciun caz. Mi se pare de neconceput”, a spus Depp.