A fost sărbătoare, ieri, în familia Emisiunii „Lumina”. Andrei Bolocan, autorul vlogului, a fost fericit să își anunțe fanii despre ziua de naștere a mamei sale. Maria Bolocan a atins vârsta de 65 de ani, iar cu această ocazie și-a însoțit fiul într-o călătorie prin Europa.

Mama vloggerului și jurnalistului Andrei Bolocan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un oraș în care și-a trimis fiul la studii, fapt despre care acesta a anunțat cu mândrie, pe pagina sa de Facebook:

„În sfârșit mai am un om în familie căruia îi va fi dor de acest oraș.

E sărbătoare, în familia Lumina. Maria Bolocan, femeia care pretinde că este mama mea, sărbătorește 65 de ani. Tot azi s-a împlinit un vis al meu, după vreo 9 ani: să o aduc pe mama mea într-un oraș în care s-a întâmplat să îmi fac studiile și să împărtășesc cu ea niște amintiri, niște locuri care îmi sunt dragi. Sper că mi-a reușit măcar puțin să o impresionez. Mama poate nu e atât de sănătoasă precum mi-aș fi dorit, ca să meargă și să facă față cantității de bere și cârnăciori, dar sper să mă țină minte de bine.

Mulțumesc celor care susțin financiar Emisiunea Lumina și îmi oferă un salariu sub formă de bani, așa încât eu să pot să realizez acest vis pe care-l aveam în inim-o-cap de 9 ani iomaio.”

Însăși omagiata a apărut ieri într-un LIVE organizat pe pagina Emisiunii Lumina, unde a mărturisit:

„Sunt Maria Bolocan, mama lui Andrei, îmi trăiesc bătrânețile cum pot, cu o pensie de 1600 de lei, care trebuie să îmi ajungă la țară și pentru lemne, și pentru a plăti serviciile, pentru mâncare, dar nu știu de care, eu având diabet zaharat.

LIVE cu doamna Maria Bolocan,
Producatoarea Emisiunii Lumina.

Posted by Lumina on 21 August 2017

Soțul stă la pat după ictus. Închipuiți-vă cum trăim noi, sărmanii pensionari. Nu am cu ce să mă laud. Aș vrea să am măcar cu ce să îmi fac ziua de naștere acasă, în sânul familiei, cu ai mei trei feciori, cu nurori, cu nepoți, măcar atâta aș vrea să pot. Eu tot atâția ani am împlinit, ca și mitropolitul – 65 de ani. Am văzut Berlinul, oameni buni, la 65 de ani.”

La mulți ani cu sănătate, stimată Doamnă!

Foto: captură video