Pentru a se descrie, are nevoie de doar două cuvinte: credulă și sinceră. Despre anul 2017, despre famile, prieteni și afacerile sale, Aura a vorbit într-un interviu de suflet cu Lili Lozan, acolo unde și-a deschis inima și a spus lucruri nemaiștiute despre EA.

Despre afaceri:

„Pentru mine, anul 2017 a fost un an foarte greu și în acest an am selectat foarte multă lume, au trecut prin sită. Am zis că probabil trebuiau să se întâmple niște lucruri pentru a înțelege cu cine ai de-a face. Vreau foarte mult să cred că acest sfârșit de an va fi o nouă etapă în viața mea. Pe data de 23 noiembrie, va avea loc a 10-a ediția a „Slagărului Anului”, o ediție cu totul și cu totul specială.

Să ai o afacere în țara noastră e foarte complicat. Revista nunta nu va mai fi de acum o revistă de tipar. Noi trecem în mediul online. Facem altceva.”

Despre familie și prieteni:

„S-a întâmplat ca și prietenii să mă dezamăgească, și oamenii dragi. E diferit. Oameni cu care, pur și simplu, colaborez. Problema mea e că atunci când cunosc pe cineva, din start văd doar binele în el. Eu nu sunt omul certăreț, nu-mi plac certurile. Eu ignorez acele persoane.

Fetele mele sunt foarte diferite. Lori nu dă prea mare importanță dacă îi acord mai mult sau mai puțin timp. Bety e altfel, e și mai sensibilă. Are un atașament mai mare față de tata decât de mine. Cel puțin, așa văd eu lucrurile.

Mama e cea care mă ajută foarte mult. E alături de mine de 11 ani. Când fetele au împlinit un an, mămica s-a mutat la mine cu gândul că vine pentru câțiva ani, dar a rămas pentru totdeauna. Nu aș face atât cât fac dacă nu ar fi fost mama mea.

O tradiție pe care o avem duminica este că toți dormim din plin, luăm dejunul împreună. Dacă avem un program cultural – ieșim, dacă nu privim televizorul sau fiecare face ce vrea.”

Interviul integral îl puteți urmări mai jos:

Ooooo da câte am aflat în interviul de duminică cu Aura! Mai sinceră şi mai puternică ca niciodată în rubrica “Într-un cuvânt despre…”, cu Lilia Lozan!

Posted by Prima ora on 6 Noiembrie 2017

Foto: Facebook.com