Mulți dintre noi o cunosc pe Marinela Bezer drept una dintre cele mai de succes bloggerițe din Republica Moldova, dar nu toți știu că este și femeie de afaceri. Acum șase ani a lansat un brand de haine, iar apoi, împreună cu iubitul său, o afacere de succes cu produse de albire a dinților. Invitată în emisiunea „Fără protocol” cu Dorin Galben, am avut ocazia să o descoperim altfel, pe Marinela Bezer. De la copilăria fericită și lucrurile care au marcat-o pe când practica dansurile sportive, la criticile de pe internet, apărute după ce s-a logodit și a primit în dar un inel de logodnă de peste 25 mii de dolari, la trucurile din spatele videoclipurilor cu milioane de vizualizări pe TikTok.

Marinela a dezvăluit că a avut o copilărie fericită, umbrită pe alocuri de lucrurile care i se întâmplau în anii în care practica dansurile sportive.

„Pe cât de frumos este acest sport, pe atât de crud. A fost o perioadă care m-a ajutat să-mi formez personalitatea și caracterul. Am devenit mai puternică, dar totodată, am ieșit de acolo cu multe complexe. Aveam 13-14 ani, aveam 39 de kilograme și mi se spunea: „Marinela ești prea grasă, trebuie să slăbești”. (…) După o copilărie roz, dansurile mi-au arătat lumea adevărată, cu intrigi, invidie… Dar asta m-a făcut mai puternică și mi-au creat o imunitate față de nedreptățile din viață”.

Tânăra a vorbit despre susținerea părinților și studiile în Londra: „Am avut o copilărie destul de interesantă, activă și am avut norocul de o familie care m-a susținut mereu și mi-au oferit aceste oportunități”.

„Consider că aportul părinților se simte, m-au educat în spiritul muncii. Ei au fost în primul rând exemplul meu de bază. (…) Este important să investești banii pe care ți-i oferă părinții, să investești în studii de calitate”, mai adăugă Marinela.

Bloggerița a povestit cum a fost, de fapt, pregătit momentul ideal pentru logodnă și a vorbit și despre ura din online provocată de costul inelului de logodnă, dar și de informațiile false răspândite în internet: „Tot hate-ul a venit din afară. Din postări, în urma articolelor… Și aceasta legătură făcută de o platformă de știri care a făcut un articol pe baza unor informații false”.

Află din video mai multe lucruri curioase despre copilărie, afaceri, viața privată a Marinelei, de ce este supărată pe Nata Albot și care sunt trucurile din spatele postărilor cu milioane de vizualizări de pe platformele Instagram și TikTok.

Sursa: Youtube / Dorin GALBEN 

Foto: Instagram / Marinela Bezer