Dacă ați trecut de vârsta de 30 de ani, atunci cu siguranță vă amintiți sau poate chiar ați fost fanul serialului anime japonez „Sailor Moon”. Astăzi venim cu vești bune pentru voi, nostalgicii: Foarte curând va avea loc lansarea, iar Netflix va aduce pe platforma sa serialul. 

Platforma Netflix a cumpărat drepturile de difuzare pentru una dintre cele mai mari serii de anime-uri, „Sailor Moon”, care au cucerit copiii anilor ’90 de pretutindeni. Aceste desene japoneze reprezintă un real succes pentru Netflix, fiind unele dintre cele mai mari desene de acest gen pe care putea să le preia compania.

Potrivit zutv.ro, premiera va avea loc pe 3 iunie 2021, iar seria se va numi „Pretty Guardian Sailor Moon Eternal”. Cele două părți care vor disponibile pe Netflix vor fi continuarea seriei „Sailor Moon” creată de Naoko Takeuchi, care a apărut pentru prima oară în anul 1991 și a rulat pe micile ecrane până în 1997. De data aceasta, povestea de pe Netflix va avea loc într-un cadru tipic japonez, plin de cireși înfloriți. Fetele vor trebui să învingă și de această dată forțele răului în timpul uneia dintre cele mai mari eclipse de soare.

Distribuie articolul: