Se apropie solstițiu de iarnă, marcat de întreaga omenire pe 21 decembrie și simbolizând mai multe evenimente astrale, dar și începutul iernii astronomice. Acesta este precedat de mai multe schimbări și conjuncturi astrale importante, care vin să ne comunice mesaje importante. Cristina Oxentii le-a analizat și tălmăcit și ne vorbește în continuare despre „Trecerea la o nouă Epocă a Progresului”.

Un amplu proces de schimbare

„Marea conjunctură astronomică de la sfârșitul anului 2020 marchează startul unor noi începuturi, în stilul progresismului. În pragul sărbătorilor de iarnă intrăm într-un amplu proces de schimbare, cu subiecte importante care necesită analiză pe parcursul următorului an calendaristic.
Anul 2020 a determinat o cotitură radicală în istoria omenirii, absolut necesară pentru evoluția noastră. Asistăm la tranziția cuantică a galaxiei, iar îmbrățișarea strânsă dintre planetele sociale, Jupiter și Saturn declanșează schimbările care să corespundă cu EPOCA VĂRSĂTORULUI. Trebuie să înțelegem că nu va mai fi cum a fost înainte”, menționează astrologa.

Tranzite astronomice care ne îndeamnă la căutare

„Marea conjunctură dintre Saturn, planeta ordinii și a disciplinei, cu Jupiter, planeta expansiunii și norocului, se produce în data de 21 decembrie 2020. Deși cele două planete au dansat alături de Pluto în semnul Capricornului pe parcursul anului 2020 și au adus schimbări esențiale pe harta omenirii, în conștiința oamenilor și ne-a demonstrat cât de vulnerabili suntem în fața necunoscutului.
Ingresia planetelor Jupiter și Saturn în Vărsător, pe 17 și, respectiv, pe 19 decembrie 2020 vine să aducă acea maturitate la nivel mondial, maturitate prin colectivitate, să facem loc noului și spiritului de echipă în viețile noastre. Aceste tranzite astronomice ne îndeamnă la căutarea și descoperirea de idei, planuri noi, pe care le-am putea implementa anume cu acele persoane care ne împărtășesc viziunile. Nu mai putem continua viața într-o manieră individualistă. Ba mai mult, vom încerca să legăm punți de comunicare cu alte comunități indiferent de rasă, religie, vârstă”, mai scrie Cristina Oxentii astrolog, fondatoare Astrodiamond.

Progres agresiv, timp de circa 4 ani

Foto: Arhivă personală

„Suita de aspecte din Vărsător, la scurt timp își reintră în drepturi și ne deschide orizonturile către valori de grup, nu înainte să ne conștientizăm limitele. Totodată, răbdarea noastră va fi pusă serios la încercare. În 2021 această combinație neomodernistă va aduce reforme seriose și inovație în toate sferele vieții.
Progresul se va declanșa agresiv în 2021 și va dura cel puțin până în 2025, ca în 10 ani să asităm la o cu totul altă lume. Îmbrățișarea noului, a progresului către viitor se va produce prin crize personale și de grup, prin diverse proteste la nivel mondial. Așa că vom căuta o cale de a face pace cu noi înșine, să găsim echilibru emoțional după schimbările declanșate în 2020 și să ne vindecăm rănile trecutului”, mai menționează astrologa.

Vârstele pentru care 2021 va fi un examen serios și dur

„Atenția societății va fi îndreptată către tehnologii noi, selectarea informației, progresul științific și intelectual, către reforme radicale în structurile de stat și în cel economic. Până să ajungem acolo unde ne dorim, mai avem încă etape intermediare prin care trebuie să trecem.
Marea majoritate a societății va căuta forme noi de existență în condițiile vieții actuale. Cei care au reușit să construiască strategii, au conceput în detalii idei și planuri în ultima perioadă, vor reuși să pună în practică, deja, în următorul an. Persoanele care au 29,5 ani, 59 și 88,5 ani vor asista în viața lor la revenirea lui Saturn la poziția pe care a ocupat-o planeta în momentul nașterii lor. Pentru ei, 2021 va fi ca un examen serios și dur, moment în care vor obține pașaportul astral al maturității. În schimb, ei se vor elibera de temeri și programe învechite, în căutarea unor direcții noi în viață”, mai scrie Cristina Oxentii.

Un val de energie și speranțe pentru următoarele vârste

„Se vor declanșa cicluri noi de viață jupiteriană și în viața celor care au 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 de ani. Astrele le vor oferi șanse și noroc în anumite sectoare ale vieții (în funcție de harta natală). Oricum, aceste persoane vor simți un val de energie și speranțe, iar în viața lor vor apărea mai multe posibilități de realizare. În acest caz, este indicat să utiliați șansele la maxim în 2021.
Când vorbim de Jupiter, vorbim despre garanția posibilităților pe care la putem avea în 2021, iar de Saturn – garanția rezultatelor. Iar cele 2 planete merg mână în mână în noul an, cu o strângere călduroasă la începutul lui.
Cu alte detalii despre anul 2021, revin”, ne-a promis Cristina Oxentii astrolog, fondatoare Astrodiamond.

Distribuie articolul: