Anul acesta, îți testezi limitele și lucrezi spre o mai mare înțelepciune. Horoscopul tău Rac 2023 spune că înveți multe în acest an și, odată ce Marte retrograd în Gemeni se încheie pe 12 ianuarie, s-ar putea să te trezești că îți depășești unele dintre frici și renunți la emoțiile reziduale. Pe măsură ce stațiile Marte se îndreaptă către a 12-a casă a spiritualității, vă simțiți inspirat să luați măsuri pentru a renunța la ranchiunile și resentimentele persistente. Și când stațiile Mercury direcționează în a șaptea casă a parteneriatelor pe 3 februarie, îți va fi mai ușor să stabilești armonie cu cei din jurul tău.

Anul acesta este unul culminant, mai ales dacă ești un Rac sau un Rac în creștere. Până pe 7 martie, Saturn va intra în semnul de apă Pești, unde va rămâne în a noua casă de educație și aventură pentru următorii doi ani. Pe măsură ce Saturn te forțează să devii mai realist cu privire la perspectiva ta, te va învăța cum să ai mai multă disciplină în practica și convingere în convingerile tale. Până pe 23 martie, Pluto va intra în Vărsător, lansând o schimbare globală care va apărea în următorii 20 de ani. Pe măsură ce acest tranzit vizează cea de-a opta casă a creației și distrugerii, s-ar putea să vă treziți să profitați de capacitatea voastră de a fi un Phoenix care se înviează din cenușă. Unele lucruri se pot termina, dar vor începe lucruri mai bune. 23 martie este, de asemenea, momentul în care Marte va *în sfârșit* intra în Rac, oferindu-ți un plus de energie, rezistență și motivație. Atenție, lume, acești Raci se vor descurca din plin în 2023!

20 aprilie vă va aduce la o răscruce de drumuri în cariera dvs., deoarece acesta este momentul în care o eclipsă de soare de lună nouă în Berbec va deschide un nou teren în a 10-a casă a voastră publică. Este timpul să renunți la visele și la proiectele fără fund. Până când o eclipsă de lună-sânge-lună în Taur se ridică în casa ta artistică a cincea, pe 5 mai, s-ar putea să te simți pregătit să urmărești ceea ce ești cu adevărat pasionat!

 

Pregătește-te pentru ca viața ta socială să se extindă în moduri pe care nu le-ai imaginat niciodată, deoarece Jupiter va intra în Taur și va aduce abundență în cea de-a 11-a casă a comunității tale începând cu 16 mai. Așteaptă-te să faci noi conexiuni și să faci prieteni rapid! Cu toate acestea, pentru că Jupiter se confruntă imediat cu Pluto, s-ar putea să descoperi o schimbare dinamică între tine și unii dintre foștii tăi asociați. Oricum, Nodul Nord al Destinului intră în ambițioasa ta casă a 10-a pe 17 iulie, ghidându-te până în vârf. 2023 este anul în care s-ar putea să-ți faci un nume.

 

Cu toate acestea, pe măsură ce Venus în Leu retrogradează în cea de-a doua casă a banilor și a mândriei din 22 iulie până pe 3 septembrie, sfârșitul verii te va forța să-ți reexaminați obiceiurile de a cheltui. Există o mare diferență între ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie cu adevărat! Și când o eclipsă de soare de lună nouă în Balanță aduce schimbare în a patra casă de casă și familie din 14 octombrie. De unde vii nu dictează unde mergi, dar întoarcerea la rădăcini te poate învăța multe despre punctele tale forte interioare.

2023 se termină cu Mercur retrogradând prin sectorul de relații și sectorul de productivitate din 13 decembrie până la 1 ianuarie, ceea ce ar putea indica un sezon de vacanță tumultuos. Cu toate acestea, rezolvarea problemelor tale te va pregăti pentru un 2024 care începe cu un bang.

Distribuie articolul: