Luna Plină pe de o parte ne arată, de ce ar trebui să ne eliberăm și pe de altă parte, primim roadele unei etape din viața noastră, începute, când am avut Lună Nouă în Săgetător, pe 24 noiembrie 2022. 

Berbecii finalizează niște studii, primesc o diplomă, licență, acreditare, un răspuns legat de străinătate, de niște călătorii, roadele unui proiect legat de import-export, finalul unei judecăți, poate legat de o funcție de stat. Este ceva în viața voastră, care aceasta lună plină va arăta, că vă încurcă sa vedeți lucrurile mai pe larg, să vă lărgiți orizonturile.

Taurii finalizează unui proces de transformare, de vindecare, unei relații intime, primiți roadele dintr-o afacere, din ceva în care ați investit, finalizați un credit, vedeți niște rezultate în ceea ce privește situația financiară a partenerul de afaceri sau căsătorie. Această Lună Plină vă arată că există o dependență în viața voastră de care trebuie să vă eliberați (bani, sex, relații, alcool, droguri, tutun, dulciuri, statut social, ș. a.).

Gemenii finalizează un parteneriat, o căsătorie, se ajunge la divorț sau treceți la o etapă nouă în relații, în orice caz primiți roadele, ce ați investit în relație, aceea primiți. Cineva se decide la o căsătorie. Finalizați un contract sau un proiect sau vedeți rezultate. Dacă sunteți un consultant sau o persoană publică, atunci vedeți niște rezultate muncii. Această Lună Plină vă arată de ce trebuie să vă eliberați pentru că să construiți o căsătorie fericită, un parteneriat sau proiect de succes.

Racii finalizează un job, trec de la un serviciu la altul, finalizează un proiect la locul de muncă, primiți o mărire de salariu sau o creștere în funcție sau invers. Finalizați sau vedeți rezultate unui tratament, diete, regim sportiv. Această Lună Plină vă arată de ce responsabilități trebui sa va eliberati sau de ce convingeri legate de responsabilități, care vă afectează sănătatea și munca.

Leii chiar sărbătoresc ceva, primesc roadele unui proiect, în care s-au realizat talentul în ultimă jumătate de an și acum au pentru ce să se bucure. Poate ați început un startup în noiembrie și acum vedeți roadele. Poate ați început o relație de dragoste în noiembrie și acum fie că se finalizează, fie că treceți la o nouă etapă. Pentru unii din voi, în viața copiilor se întâmplă un final important de studii, proiect, job. Această Lună Plină vă arată ce va încurca să vă iubiți pe voi, să primiți plăcere de la viață, să vă permiteți să vă realizați talentul, să fiți fericiți în dragoste și să aveți o relație frumoasă cu copii.

Fecioarele fie se căsătoresc, fie divorțează, fie devin mămici sau tactici, o sarcină demult așteptată sau poate neașteptată. Vindeți o casă, schimbați locul de trai, finalizați o reparație sau restructurare, vă reîntoarceți în țară. Se întâmplă un final de vreun proiect în viața personală sau cariera părinților. Această Lună Plină vă arată cu siguranță o traumă sau convingeri moștenite de la părinți sau pe linia de neam care vă încurcă sa aveți o familie fericita sau să aduceți pe lume un copil.

Balantele vând o mașină, sau susțin examenele pentru permisul de conducere. Dacă sunteți în sfera comerțului, comunicării, instruirii, blogging, hande made, transportului, livrărilor, excursiilor cu siguranță în ultima jumătate de an ați investit mult aici și iată acum primiți roadele. De asemenea, ieșiți dintr-un conflict sau un proiect legat de frați, surori, vecini. A fost ultima jumătate de an, o perioada în care a fost nevoie să învățați să dezvoltați abilități noi e comunicare și acum treceți printr-un test, aplicați în practică tot ce ați învățat. Cu siguranță această Lună Plină vă arată ce va încurca să fiți un comunicator eficient.

Scorpionii primiți un rezultat financiar, probabil ați investit în ultima jumătate într-un job sau proiect. Vi se întoarce poate o datorie sau o sumă de bani pe care o așteptați de undeva. Sau vei investi în dezvoltarea unui talent și acum vedeți dacă a meritat sau nu. Cu siguranță această Lună Plină vă arată valoarea proprie și dacă nu sunteți mulțumiți, atunci în următoarele zile urmați grindurile, ce convingeri distructive aveți legate de bani și de voi înșivă, cit de mult vă apreciați sau nu, și dacă nu, de ce?

Săgetătorii primesc roadele muncii, în ce scop ați investit în ultima jumătate de an, iată asta vă aduce și rezultate. Cu siguranță ați înțeles cine sunteți și ce va doriți de la viață, și nu contează sferă, fie viața personala, fie profesională. Această Lună Plină vă arată, ce vă încurcă, ce convingeri sau ce blocaje despre propria persoana vă încurcă să vă realizați sau să atingeți acele scopuri mult râvnite.

Capricornii se eliberează de un trecut, de o relație ascunsă, de o taină, iese la suprafață un secret sau primiți rezultate unei colaborări într-un grup sau club închis, din străinătate, depărtamentul serviciilor secrete sau bancă. Cineva se întoarce în țară sau pleacă peste hotare, primiți rezultate de la un job la distanță, un proiect creativ, artistic, show business, medicina, ezoterică, astrologie, psihologie. Poate vă eliberați de un proces de judecată. Poate ați emigrat acum o jumătate de an și acum faceți un bilanț. Cu siguranță această Lună Plină vă arată că este ceva în trecutul vostru sau un secret de care trebuie să vă eliberați, pentru că vă apasă foarte mult.

Vărsăturilor li se realizează un vis sau nu, depinde dacă-ți investit în ultima jumătate de în acest vis sau plan de viitor. Și dacă nu, atunci această Lună Plină vă arată ce va împiedica, ce convingere, nu vă lasă. Această Lună Plină vă arată cine sunt prietenii adevărați și cine nu, și de ce îi aveți în preajmă. Dacă activați într-o organizație mare, non-profit, internațională, aveți un proiect online, organizați evenimente pe scară largă, atunci vedeți rezultatele.

Peștii acum ating un succes, un succes in cariera, într-o relație oficială, în viața, într-un proiect, în care ați investit în ultima jumătate de an. Rezultate depind doar cit de mult ați investit. Dacă rezultatele nu vă satisfac, atunci această Lună Plină vă arată, de ce anume. Dar în realitate obstacole le punem doar noi, prin anumite convingeri, frici, neîncredere în sine și care sunt anume, urmăriți vă grindurile în următoarele 3 zile.