În timp ce un capitol se încheie, altul abia așteaptă să înceapă. Anul 2022 provoacă prin misterul lucrurilor pe care ni le pregătește, mister care se pare că poate fi „descusut” datorită specialiștilor în astrologie. Astfel, am invitat-o pe astrologa Cristina Oxentii la un Live Instagram ca să ne vorbească despre planurile pe care le pune la cale anul 2022. 

Asigură-te că ai învățat lecția lui 2021

Înainte de a deschide un nou capitol, asigură-te că ai însușit lecțiile anului care este cât pe ce să se încheie. Care este această lecție în viziunea specialistei în astrologie, Cristina Oxentii, vezi mai jos.

Dacă 2020 a fost un an pus pe pauză care ne-a obligat să ne oprim din mers, 2021 a încercat să ne facă să ne adaptăm la noile realități. Astfel, încheiem acest an, sub aceste adaptări, cum ar fi, de exemplu, creșterea prețurilor și multe alte schimbări pe plan social și economic care s-au întâmplat nu doar în țară, dar și la nivel mondial. Evident, procesul adaptării este dificil, iar în decembrie și un pic din ianuarie continuăm să ne aflăm sub acest voal al adaptării către noua realitate. Lecția pe care trebuie să o extragem din 2021 constă în abilitatea de a ne adapta la nou.

2021 a venit să ne învețe să ne adaptăm la nou, să nu așteptăm să fim loviți pe la spate, dar să încercăm să preluăm controlul și să ne acomodăm cu noile condiții. Universul și-a dorit să aducă în prim plan adaptarea individuală la noua societate creată ca, într-un final, în 2025 și 2030 să asistăm la o cu totul altă omenire.

La ce să te aștepți de la 2022

Bineînțeles, misterul viitorului este mereu provocator. În ceea ce privește anul 2022, astrologa Cristina Oxentii sugerează că ne așteaptă un an ceva mai relaxant și mai stabil, un an care ne oferă șansa să medităm și să ne regăsim.

În 2022 schimbările continuă, dar sub o formă mult mai atenuată, iată de ce se așteaptă a fi un an mult mai stabil și mai potolit. Un an în care analiza, reflecțiile, meditațiile vor fi la ordinea zilei așa cum omenirea trebuie să asimileze schimbările din ultima perioadă. Anul 2022 va fi un an ce va acorda această posibilitate. 

Anul 2022 va fi un an pe stihia apei, deci ne va aduce multe precipitații. Vor fi luni cu multă umiditate sub formă de ninsoare, ploaie. Va fi abundență de apă, iar pe alocuri s-ar putea întâmpla chiar și inundații.  

Având în vedere că totul este pe stihia apei, să nu uităm că și corpul uman, la fel ca și planeta Pământ are un conținut sporit de apă. Iar odată cu manifestarea eclipselor, influența lunii se va face simțită și la nivel de organism uman.

Acest lucru ne sugerează despre faptul că vom fi foarte emotivi, iar tot ce se întâmplă în interiorul nostru – toate situațiile, evenimentele, preocupările vor fi ca în oglinda mărită. Pe de o parte vom fi foarte emotivi și vom reacționa emotiv la anumite situații, pe de altă parte vor avea de câștigat oamenii din domeniul artei, picturii, muzicii, dansului, teatrului și toți cei care sunt în domeniul esteticii.

Să nu uităm de implicarea lui Neptun pentru că și această planetă în colaborare cu Jupiter aduce progres în domeniul mărilor și oceanelor. Astfel vor fi făcute descoperiri importante în aceste domenii. Nu în ultimul rând, vor avea de câștigat și profesiile care au legătură cu medicina, psihologia, aromaterapia și domeniile adiacente.

În general, 2022 este un an al sensibilității și emotivității.

După părerea mea, 2022 vine să transforme sistemul nostru de valori. Schimbările continuă doar că în mod special continuă la nivel de transformări de valori. Vibrațiile vor fi mai înalte și mai calme. În 2022, accentul cade pe stabilitate spre deosebire de anii precedenți. Dar – o stabilitate către noul pe care l-am asimilat, ideea este că nu revenim la trecut. 

Omenirea se împarte în – până la 2020 și după 2020. Deci, acum noi suntem în procesul de transformări ca ulterior să asistăm în 2025 – 2030 la o cu totul altă situație, cu totul altă evoluție.

Alte momente importante de punctat în raport cu noul an 

Cristina Oxentii  menționează că 2022 vine cu mai multe evenimente astrologice interesante. Află despre unele dintre acestea în cele ce urmează.

Anul 2022 are 4 eclipse, lucru ce vorbește din start despre faptul că este un an mult mai ușor.

  • 30 aprilie – eclipsă parțială de soare
  • 15 – 16 mai – eclipsă totală de lună
  • 25 octombrie – eclipsă parțială de soare
  • 8 noiembrie – eclipsă totală de lună.

În Europa, vor fi vizibile eclipsele din 30 aprilie, 15-16 mai și cea din 8 noiembrie. În nord estul Europei și în zona Republicii Moldova va fi vizibilă eclipsa din 8 noiembrie. Așadar, vom avea un tunel al eclipselor în perioada aprilie-mai și în octombrie-noiembrie. Aceste eclipse vin cu energii vibraționale carmice, motiv pentru care trebuie să fim atenți la cum acționăm în aceste perioade.

Amintesc, anul acesta este pe stihia apei. În acest interval de timp vom crește transformațional la nivel de  evoluție spirituală. Foarte mulți se vor deschide către spiritualitate a cărei ramuri sunt foarte largi. În plus anul 2022 merge pe vibrația 2 și 6, iarăși vorbim de combinația planetelor Luna și Venus, care sunt planete ce încurajează emotivitatea.

Să nu uităm și despre cel de-al treilea factor important – Anul Tigrului (negru/albastru închis) de Apă. Se sugerează faptul că anul se va axa mult pe apă și umiditate, precipitații, descoperiri din sectorul oceanelor și mărilor.

Cei care s-au născut în anul 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 și 2010 sunt cei născuți în Anul Tigrului și vor avea un an presărat cu de toate. Revenirea lui Jupiter la poziția natală le aduce multe bucurii, multe lucruri frumoase și cadouri, dar odată cu acest bagaj pot veni și anumite obligații. Atunci când este anul zodiei tale după calendarul Chinezesc atunci avem și multe angajamente, suntem puși să muncim nu doar să primim. Un an care aduce provocări, dar atunci când anul aduce provocări este un an și mai interesant pentru că generează un fel de criză care este în stare să producă schimbarea.

Culorile norocoase ale acestui an sunt albastru închis, negru, verde, roșu, galben. Iar piatra prețioasă este totuși aurul. Nu uităm, Tigrul este o felină luxoasă, iubește frumosul, dar în același timp poate fi periculoasă dacă nu intrăm în grațiile acestui animal.

Dacă ți-am stârnit interesul și ești curioasă să afli mai multe despre prognoza astrologică pentru 2022 te încurajez să accesezi video de mai jos și să urmărești discuția Live cu specialista în astrologie, Cristina Oxentii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Revista EA.md (@revistaea)

Sursa foto & video: Facebook & Instagram