Pe 22 noiembrie se celebrează ziua mamelor de băieți. Se spune că atunci când se naște un băiat, mama este fericită deoarece știe că va avea protecție din partea viitorului bărbat ce va deveni. Astăzi îți prezentăm câteva mame, care au niște băieți așa cum toate femeile visează sau mai bine spus, adevărați bărbați ce își fac familiile mândre.

Ludmila Balan și fiul ei, Dan
Mamă mai celebră și fiu mai iubit ca Dan Bălan este greu de găsit. Oriunde merge Ludmila Bălan nu ezită să vorbească despre fiul ei. Este și normal când ai un copil atât de talentat și îndrăgit de milioane de fani.

Valentina Istrati și Ionel.
Cine nu a auzit de Ionel Istrati? De la mari și până la mici i-au cântat cu toții melodiile. Ionel a spus în nenumărate rânduri ca este băiatul mamei. O iubește foarte mult și cu siguranță Domna Valentina este o mamă împlinită cu un astfel de fiu alături.

Elena și Igor Stribițki.
Se pare că Igor Stribițki a moștenit zâmbetul frumos chiar de mama sa. Doamna Elena îi este aproape  la bine și la greu. Este mândră de cât de talentat este fiul ei și pe bună dreptate.

Zinaida și Nicu Tărnă.

Ea este cea mai celebră mamă de rocker de la noi. Nicu a cucerit multă lumea cu muzica bună, iar mama lui cu siguranță este și ea o fană a muzicii rock.

Lidia Botezatu și Radu Dolgan.
Fără formația „Noroc” lumea muzicii din Moldova ar fi fost mai săracă. Lidia Botezatu este o mamă norocoasă cu un fiu atât de talentat, care i-a fost mereu un sprijin atât în viața personală cât și cea profesională.

Lidia Bejenaru și Corneliu Botgros.
Încă o familie de artiști. Ce mai poate fi mai frumos decât ca fiul  tău să îți calce pe urme și pe zi ce trece să atingă culmi tot mai înalte. Lidia Bejenaru se poate lăuda cu fiul ei, Corneliu Botgros, unul dintre cei mai celebri violoniști din țară.

Lista poate continua și o puteți face chiar voi. Așteptăm cu mare drag sugestii.

Sursa foto: facebook.com