Ieri, soțul Ludmilei Balan, Mihai Balan, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie artista a publicat pe rețelele sociale un filmuleț creat din mai multe fotografii cu ei doi și familia lor. Astfel am descoperit cât de mult seamănă Dan Balan cu tatăl său. 

„Azi e Ziua de naștere a soțului meu, Mihai. Ne-am cunoscut în 1976, fiind studenți la Universitatea de Stat și aveam pe atunci o piesă preferată. Vreau să-i cânt acum, de ziua lui, acel cântec al studenției noastre sovietice”, a scris Tanti Ludmila în dreptul filmulețului de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

Tot ieri artista a făcut o mărturisire emoționantă. Prezentatoarea și interpreta s-a luptat cu virusul Covid-19. Din păcate, în cazul ei, nu a fost o formă ușoară.

„Azi se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu. Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă.  Covidul e strașnic. Sănătate tuturor”, a povestit artista.

Îi dorim Ludmilei Balan multă sănătate și multă armonie în familia sa!

Sursa: Instagram.com