Surpriză de proporții pentru niște elevi din Marea Britanie, asta pentru că tocmai Prințul William și Kate Middleton au ieșit cu ei la discuții printr-un apel video. Așa că, dacă unii nu prea aveau chef de lecții, acest apel cu siguranță le-a oferit o doză de motivație.

În timpul autoizolării, principalul mod de comunicare cu alte persoane sunt aplicații video mobile, datorită cărora nu numai că-ți poți auzi, dar și vedea interlocutorul. Kate Middleton și Prințul William, în ciuda carantinei, continuă să lucreze. Astfel, ieri aceștia au decis să-i surprindă pe elevii de la Casterton Primary Academy, printr-un apel video. Ducii au discutat atât cu elevii, cât și cu personalul didactic.

„Profesorii din toată Marea Britanie își dedică tot timpul necesar ca unele școli să rămână în continuare deschise, școli la care să meargă copii a căror părinți lucrează în prima linie și copii care vin din familii social vulnerabile. Ducele și Ducesa de Cambridge au organizat o discuție online cu copii și personalul didactic de la „Casterton Primary Academy” să le mulțumească pentru munca grea și dăruirea lor și, de asemenea, le doresc copiilor un Paște fericit”, se scrie în descrierea filmulețului.

În ciuda faptului că acum în Marea Britanie ar trebui să fie vacanța de Paști, unele școli continuă să funcționeze din cauza izbucnirii focarului de COVID-19.

„Vrem să vă mulțumim foarte mult. Vă rugăm să transmiteți cuvintele noastre de sprijin întregului personal și tuturor voluntarilor – fac o treabă excelentă”, a spus William.

Sursa: Spletnik.ru