Sperăm că în această perioadă de răspândire a noului tip de coronavirus, mai multe persoane au posibilitatea să stea acasă. Dacă te numeri și tu printre ele, vezi mai jos câteva proceduri de frumusețe pe care poți să le faci.

Fă-ți o baie cu uleiuri și muuultă spumă

Umple-ți cada cu apă caldă, adaugă câteva picături de uleiuri esențiale care-ți plac mai mult (îți recomdăm uleiul de levănțică pentru o bună doză de relaxare sau ulei de portocală pentru mai multă prospețime), adaugă multă spumă și scufundă-te în apa pufoasă ca pentru următoarele ore să uiți de grijile zilelor aglomerate. Apropo, înainte de baie, fă-ți un masaj uscat cu o perie sau folosiți un scrub – pielea va deveni netedă, fermă și tonifiată.

Aplică-ți o mască pentru față

Poți în sfârșit, fără grabă, să ai grijă de tenul tău. O soluție ar fi să-ți faci o mască, o poți purta cât citești o carte sau te uiți la un serial. Aceasta nu doar că va avea grijă să îmbunătățească aspectul pielii, dar îți va oferi și o doză de relaxare.

Dă-i voie părului să se odihnească

În primul rând, încearcă să nu mai folosești uscătorul de păr. În al doilea rând, acum ai ocazia perfectă să încerci ceva pentru care nu puteai deloc găsi timp: îngrijește-ți podoaba capilară. Acum ai timp, înainte de spălare, să aplici un ulei sau scrub-uri pentru scalp, serum-uri și multe altele. De asemenea, îți recomandăm să aplici masca preferată pe părul uscat, lasă masca să acționeze timp de câteva ore. Vei fi surprinsă de cât de netede și strălucitoare vor deveni șuvițele de păr după ce-ți speli părul.

Ai grijă de corpul tău

Da, acordă-i atenție măcar în zilele în care stai acasă. Îți recomandăm să încerci diverse măști pentru corp, scrub-uri sau uleiuri. Pe lângă astea nu uita că, chiar și așa trebuie să continui să faci mișcare. Alocă-ți timp pentru câteva exerciții de sport.

 

Distribuie articolul: