Cu ocazia zilei sale de naștere, Xenia Sobchak a decis să-și facă cadou o vacanță! Prezentatoarea TV, împreună cu fiul ei Platon, în vârstă de trei ani, din căsătoria cu Maxim Vitorgan și soțul de 45 de ani, Konstantin Bogomolov, au zburat în Emiratele Arabe Unite, mai multe detalii vezi mai jos.

Jurnalista, în vârstă de 39 de ani, nu s-a grăbit din start să anunțe locul unde s-a dus să se odihnească cu familia. Internauții au început să facă diverse presupuneri, dar la scurt timp, aceasta avenit cu o explicație.

„Băieți, care, la naiba, Sochi?! Doar hardcore, doar Dubai și dar hotelul preferat!”, a scris vedeta și a distribuit o fotografie alături de Bogomolov.

Cei trei s-au cazat la luxosul hotel Four Seasons Resort Dubai. Xenia menționează că „plajă e frumoasă”, „spa-ul este elegant” și în apropiere se regăsesc restaurante excelente.

Platon, de asemenea, se bucură de timpul petrecut pe plajă și odihna alături de mama lui. Sobchak își ia fiul în călătorii încă din cea mai fragedă vârstă a copilului.

Apropo, Xenia nu este singura celebritate din showbizzul rus care se odihnește în Dubai. Astfel, Filip Kirkorov împreună cu copii săi precum și interepta Valeria sunt doar câteva dintre celebritățile care se află în vacanță acolo.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: