La început a fost ideea… În ultimile săptămâni, o campanie răsunătoare a făcut deliciul internauților provocându-i la o reacție, care nu a întârziat să apară. Unii s-au arătat nedumeriți și chiar dezgustați, alții s-au amuzat la maxim, iar ceilalți au trăit o adevărată plăcere estetică de la imaginile care au împânzit mediul online. Papucii „Floare” au fost prezentați într-o lumină nouă, iar în spatele acestui proiect au stat specialiști din diverse domenii. Ei se fac „vinoveți” de rezultat!

O idee trăsnită cu răsunet național! De la modele, la designeri, stiliști, make-up artiști, fotografi, designeri grafici etc…, numeroși specialiști au fost implicați într-un proiect inedit, nemaivăzut pe meleagurile noastre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Floare (@floare.moldova) pe

Acum însă cei care stau în spatele campaniei publicitare își „deschid ușile”, ne vorbesc despre cum au avut loc filmările și lucrările de după, și ne arată imagini din backstage.

„Pân-aici a mers ostașul… A sosit momentul deconspirării – noi suntem cei care am realizat așa-zisa campanie „Floare”! Oricât de clișeic ar suna, dar la început a fost ideea. Știam una: vrem să realizăm un proiect care să răstoarne publicitatea moldovenească. Căutam un produs local vechi, dar valoros pentru fiecare, căruia să-i conferim o nouă viață.

A trecut aproape un an până am realizat ideea. Trăiască carantina! Campania „Floare” este proiect marca TagMe NECOMERCIAL! Scopul acestuia a fost să ne facem auziți și văzuți. Să demonstrăm skill-urile mega echipei noastre, puterea Production-ului, efectul SMM-ului creativ, abilitățile fotografice, forța copywriting-ului fără bariere etc. Ne-am dorit ca despre agenția noastră să se afle atât pe piața locală, cât și dincolo de ea.

Valul de hype pe care l-a stârnit proiectul nostru ne-a depășit, trebuie să recunoaștem!

Pentru asta Vă mulțumim vouă, celor care ați apreciat postările noastre, le-ați distribuit și ați comentat. Mulțumim companiei ECOfloor pentru gazdă și tuturor profesioniștilor care au acceptat provocarea noastră și au făcut acest proiect posibil.

Mulțumiri aparte companiei „Floare”, care au reacționat pozitiv (noi ne pregăteam moral pentru judecată). Haideți să nu mai întindem vorba, urmăriți în interviu ce s-a întâmplat după cortină”, scriu autorii proiectului.

Nu toți au avut cuvinte de laudă pentru acest proiect. Printre persoanele care și-au expus părerea este și stilista Yiliana Danko. Aceasta nu a fost impresionată și a scris despre campania publicitară a papucilor de casă Floare: „E o „vomă vestimentară””

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Floare (@floare.moldova) pe

Trebuie să menționăm că i-am contactat pe cei de la „Floare” ca să se expună cu referire la acest subiect, iar, aceștia nu au oferit o reacție de răspuns.

Cum a fost creat acest mega-proiect și cine stau în spatele acestuia aflați din video de mai jos:

Sursa: Facebook/Instagram


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA