De patru ani fostul membru al trupei O-Zone locuiește în Moscova, unde își desfășoară cariera și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o brunetă superbă. Ieri artistul a fost invitat la „Teo Show” și a vorbit despre în ce relații se află cu fostii săi colegi. 

„O perioadă lungă nu am vorbit cu Dan dupa O-Zone, dar cu Radu am vorbit pentru că suntem prieteni, cu Dan nu am vorbit vreo 13 ani, dar am început să vorbim acum 2 ani când a avut loc acel concert cu O-Zone la București. Toată viața am fost dezamăgiți de Dan.”

„Acuma nu e in regulă, dar nu vă zic că sunt secrete. Face el niște chestii așa interesante, care nu prea îmi plac și iarăși cred că nu o să mai vorbim o perioadă de timp, vreo 10 sau 20 de ani.”

Întrebat de Teo Trandafir cine o să sufere mai tare din chestia asta, Arsenium a răspuns: „Dan o să sufere, dar… nu mai suferă nimeni, deja nu mai suferim demult.„

Cel mai probabil Arsenium se referă la faptul că Dan a lansat un remake la hit-ul „Dragostea din Tei”, cu care au devenit cunoscuți în urmă cu 15 ani în toată lumea, doar  că de data asta Dan Bălan a făcut totul pe cont propriu.

Amintim că melodia „Dragostea din Tei” a fost alcătuită de Dan Bălan.

Ce a mai spus Arsenium, dar și cum arată iubita lui vezi din video-ul de mai jos.

Sursa: „Teo Show”

Distribuie articolul: