Retailerul Aridon, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața moldovenească, a redeschis, la 12 februarie, sub un nou concept, magazinul Aridon Mall din Shopping Malldova din Chișinău. Noul spațiu a fost modernizat și reinventat prin abordări originale de design, pentru a fi mai prietenos și a oferi confort maxim vizitatorilor și clienților săi.

Pe lângă noua colecție de primăvară cu accent pe denim, printre care se vor regăsi nume ale modei vestimentare precum Celio*, Colin\’s, Tally Weijl, Mavi, LTB, Aridon va aduce, în exclusivitate, noi branduri internaționale.

„Odată cu redeschiderea magazinului de la Shopping Malldova, Aridon lansează și colecția de primăvară cu accent pe denim”, a comunicat Angela Vulpe, șefa Departamentului vânzări.

De rând cu alte magazine Aridon, cel din Shopping Malldova va propune noi colecții de branduri și, desigur, vine cu oferte și prețuri atractive pentru clienți.

Cele trei magazine Aridon:

  • Chișinău, str. Arborilor, nr. 21 c.c. Shopping Malldova, et.3;
  • Chișinău, str. Ion Creangă, nr.68/1;
  • Chișinău, str. Kiev, nr.16/1;
  • Bălți, str. Ștefan cel Mare, nr.48.

Aridon activează piaţa moldovenească din 1992 și propune clienților cele mai cunoscute branduri mondiale la cele mai atractive prețuri.

P

Distribuie articolul: