În lupta cu afecțiunile mentale se pot ivi multe bariere, inclusiv de ordin financiar. Din acest motiv, Ariană Grande a decis să se implice și să dea o mâna de ajutor: în această săptămâna, ea a anunțat încheierea unui parteneriat cu BetterHelp, în cadrul căruia va acordă un milion de dolari pentru terapie gratuită persoanelor care au nevoie. Iar vestea bună este că fondul pus la dispoziție este ușor de accesat, scrie Shape, citat de andreearaicu.ro

Cântăreața a anunțat donația pe 29 iunie, într-o postare pe Instagram, explicând de ce este important pentru ea acest gest.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

„Sunt conștientă că terapia nu ar trebui să fie disponibilă doar pentru cei câțiva privilegiați, toată lumea ar trebui să aibă acces la ea, iar gestul meu nu rezolva problema pe termen lung, dar am vrut să fac asta în speranța că va voi inspiră să îi faceți loc terapiei în viață voastră, să va simțiți ok când cereți ajutor și să va eliberați mintea de orice judecată autocritica atunci când o faceți!”, a scris ea.

„Sper că va fi un început care va va ajută și că veți putea să va creați un loc pentru asta în viață voastră și că veți continuă!”, a adăugat Ariană Grande.

Cum funcționează terapia gratuită

Prin parteneriatul oferit, artista le oferă fanilor șansă de a lua legătură cu un terapeut licențiat, iar serviciile acestuia vor fi gratuite timp de o luna. După această perioada, pacientul poate decide dacă va continuă sau dacă renunta la tratament. În cazul în care acesta nu dorește să întrerupă terapia, va beneficia de o reducere de 15% în a două luna de tratament.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: