Ne impresionează tot mai mult talentul ilustratorilor care parodiază fotografiile de pe rețelele sociale ale vedetelor. Artistul pe care îl veți cunoaște mai jos, a găsit o modalitate originală de a se introduce în fotografiile virtualle ale celebrităților, făcând asta cu umor chiar!

Jon Burgerman este designer, grafician și ilustrator în același timp. Grație talentului de a vedea lucrurile altfel decât sunt în realitate, tânărul a decis să creeze o serie de colaje foto, în care să se introducă pe sine în fotografiile distribuite de vedete pe rețelele sociale.

Așa a luat naștere proiectul „Famous Friends” (trad.: „Prieteni Celebri”). Cu ajutorul unui iPhone vechi, Jon se fotografiază și apoi „introduce” în fotografiile de pe Instagram ale vedetelor internaționale, publicând apoi rezultatele tot pe Instagram.

Fotografiile din această serie fac vâlvă în spațiul virtual, mai ales pentru faptul că Jon abordează nume sonore din showbiz, ca Justin Bieber, Taylor Swift, Arnold Schwarzenegger, Kim Kardashian, Rihanna sau Cara Delevingne.

La contul de Instagram al ilustratorului sunt abonați peste 31 000 de internauți dornici de rezultatele unei gândiri „în afara cutiei” și a unui talent grafic de excepție.

Foto: instagram.com/jonburgerman

Distribuie articolul: