Ducesa se întristează din cauza că nu va putea să-l ducă pe Archie la diverse cursuri de dezvoltare. Meghan își dorește mult ca fiul ei să nu fie închis în sine, dar din contră, să fie comunicabil și să nu aibă frică de oameni. 

Sursă: woman.ru

Recent s-a aflat că soția Prințului Harry este îngrijorată că fiul lor nu comunică cu semenii săi. Un prieten apropiat al lui Meghan a relatat pentru Daily Mail că ea dorește să-l deprindă pe Archie să fie sociabil, să-i dezvolte abilitățile de comunicare și interacțiunea cu oamenii.

Din această cauză ea voia să meargă la cursul „Mama și eu”, unde Archie ar putea să-și găsească prieteni și să devină mai sociabil. Deși a apărut o problemă, despre care a vorbit insiderului. Problema constă în popularitatea ei.

Sursă: woman.ru

„Meghan a spus că ar deveni parte a acestei comunități cu mare drag, dar înțelege că acest fapt ar fi imposibil, chiar dacă nu ar fi nici pandemia provocată de coronavirus. Problema constă în personalitatea ei. Ea a mărturisit că este mult prea populară pentru astfel de cursuri”, a menționat insiderul.

Probabil, Meghan își face griji pentru faptul că multe mămici se vor atârna diferit din cauza popularității. Din aceast motiv, visul ca Archie să aibă prieteni, rămâne doar vis.

Sursă: woman.ru