A demonstrat nu o dată că este un familist convins. Își adoră familia și, chiar dacă nu dispune de prea mult timp liber, încearcă să le fie cât mai des alături. Vorbim despre Ararat Keshchyan, actorul care nu uită să facă publică viața sa de familie.

După un an de muncă, activități și proiecte în care a fost implicat, Ararat Keshchyan a profitat, în sfâșit, de concediu – unul binemeritat. Timp de o lună, a vizitat locuri, a petrecut timp în compania celor dragi și s-a relaxat din plin, pentru ca astăzi să revină la rutina zilnică.

Destinația pe care a ales să o viziteze actorul, împreună cu familia sa este Cipru, Cape Greco. Acolo s-au bucurat de timp frumos, iar cea care le-a colorat zilele este chiar fiica cuplului, Eva.

Citește și: După ce a topit internauții cu filmulețe amuzante în care își filmează fetița, Ararat Keshchyan surprinde cu un nou video adorabil

Și pentru că ce-i frumos durează puțin, Ararat a pus punct vacanței astăzi. Cel mai mult regretă că nu va mai putea sta alături de fetița sa atât cât își dorește. Cu siguranță, însă ne va surprinde cu noi filmulețe amuzante în care apare micuța. Exemplu este și acest video, postat recent de actor pe contul său de Instagram:

Iată și alte fotografii din vacanța actorului rus.

Foto: Instagram.com, captură imagine