Se pare că marea slăbiciune a actorului rus, Ararat Keshchyan este chiar fetița sa. Are o fiică adorabilă, pe care o adoră la maxim și chiar dacă este prins într-o mulțime de activități, nu uită să îi dedice timp copilei sale și să îi demonstreze dragostea ce i-o poartă. E un lucru ușor de remarcat pe rețelele sale de socializare, acolo unde nu încetează să își surprindă urmăritorii cu imagini și filmulețe.

Acum o lună, un video postat de actorul rus a devenit virat pe internet, iar de câteva zile, un alt filmuleț prinde popularitate în rândul internauților, acolo unde Ararat încearcă să înțeleagă limbajul micuței sale. Pentru că are doar doi anișori, Eva nu știe încă să vorbească foarte bine, iar tatăl său nu face decât să îi ghicească gândurile.

„Experimntele pe seama tatălui continuă”, a menționat actorul serialului „Univer” în descriere.

Публикация от Ararat Keshchyan 🇬🇧⚽️😈MU (@araratkeshchyan)

Și pentru că e perioada în care fiica sa este mereu pusă pe șotii, Ararat Keshchyan reușește să surprindă fiecare moment amuzant în care este implicată Eva. Fetița demonstrează de pe acum pasiunea pentru fashion, devenind astfel feblețea părinților săi, cărora le-a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Дерби. Без комментариев.

Публикация от Ararat Keshchyan 🇬🇧⚽️😈MU (@araratkeshchyan)

Citește și: Ararat Keshchyan, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ruși, demonstrează frumusețea rolului de tată într-un filmuleț devenit viral pe rețelele de socializare (VIDEO)

Foto: Instagram.com, captură video