Mulți ani la rând, actorul a refuzat acest gen de experiență. Un filmuleț însă îl arată pe Keanu Reeves în calitate de model, lucru care le-a încântat pe fanele acestuia!

Keanu Reeves este numit cel mai modest actor de la Hollywood, întrucât, în comparație cu alți colegi de breaslă, se ține departe de viața luxoasă, locuiește într-o casă modestă și poate fi deseori întâlnit în transportul public. De-a lungul carierei sale acesta a avut numeroase propuneri de a poza pentru reviste glossy, dar cel mai des publicațiile au primit refuzul lui.

După ani buni, îndrăgitul actor a acceptat provocarea de a poza pentru revista internațională pentru bărbați GQ, cel mai probabil pentru a-și promova cel mai nou film, John Wick: Capitolul 3, care va fi lansat pe 16 mai 2019.

Acesta păstrează imaginea elegantă și ușor agresivă a eroului din film și, să recunoaștem, este un tip sexy. Cel puțin, fanele actorului sunt în extaz: „Unde îmi este inhalatorul, că nu pot respira”, „Aseară am privit filmulețul timp de 15 minute”, „Este dragostea vieții mele!” și „Vreau să-i prepar un steak și să-l fac să bea vin roșu de pe buzele mele”, sunt doar câteva dintre comentariile de sub postare. Noi însă, ne bucurăm că în sfârșit îl putem vedea cu zâmbetul pe buze.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Behind-the-scenes of #KeanuReeves’s GQ cover shoot. See all the photos at the link in bio.◾️◾️#NewGQ

Публикация от GQ (@gq)

Sursa: Instagram.com/GQ, Google.com

Distribuie articolul: