După șapte ani lungi de așteptare, interpreta din România, în sfârșit și-a încheiat legal căsnicia cu Vincenzo Castellano. Acum este liberă să facă nunta cu Alex Velea.

Antonia, vedeta cu cel mai lung divorț din România și-a încheiat, în sfârșit, legal căsnicia pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano. După doi ani de la nuntă, cuplul s-a despărțit, dar procesul de divorț a durat mai mult decât și-ar fi putut imagina cineva care trece prin aceleași momente – tocmai șapte ani.

Minunea însă s-a produs, cei doi nu mai sunt soț și soție pe hârtie, iar Antonia și Alex Velea au undă verde pentru a-și uni destinele și la starea civilă. Totuși, cuplul nu se grăbește și așteaptă mai întâi să se schimbe situația actuală și să dispară restricțiile.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică.”, a declarat Antonia într-un interviu pentru Click.ro.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au despărțit în anul 2013 și în acești ani, fetița lor, Maya, a stat în Italia, cu familia tatălui său. Artista și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

Din cauza restricțiilor de călătorie, Antonia și-a văzut fetița foarte rar, dar au ținut zilnic legătura: „Vorbesc zilnic cu Maya. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe Whatsapp. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să își revină şi să fie mai simplu să călătorim!”.

Distribuie articolul: