Acrița Anne Hathaway va deveni mamă în scurt timp. Tânăra a fost fotografiată cu burta la vedere de către paparazzi, ceea ce a fost o surpriză pentru fani. 

Vedeta nu a declarat oficial despre sarcină, chiar dacă nu-și mai poate ascunde burtica de gravidă. Se pare ca actrița se află deja în cel de-al doilea trimestru de sarcina.

La 2 decembrie, Anne Hathaway a fost fotografiată pe străzile din Los-Angeles, alături de soțul ei Adam Shulman. În imagini se vede clar burtica de însărcinată a vedetei. werdfgyu
Anne și Adam s-au căsătorit în anul 2012. Tot în acesta an cuplul și-a dorit un copil, însă a reușit să îl conceapă abia în 2015.

Revistei Popsugar a obținut confirmarea despre sarcină de la prietenii vedetei: „Anne iradiază de fericire, anume așa cum de obicei se întâmplă la femeile care așteaptă un copil. Toate rudele și prietenii sunt extrem de fericiți pentru ea”

Pregnant Anne Hathaway Is Spotted In Echo Park Pregnant Anne Hathaway Is Spotted In Echo Park Is Anne Hathaway Expecting Her First Child?

Distribuie articolul: