Creme scumpe, tratamente costisitoare, femeile sunt în stare să încerce orice pentru pentru a opri prcocesul îmbătrânirii și a avea un ten cât mai frumos. Preferă să investească mulți bani în tratamente „minune” și nu cred deloc în tratamente naturale și simpliste.

Anna Smolnițchi ne-a dezvăluit secretul tenului ei frumos și luminos. Nu te costă nimic. Jurnalista mărturisește că a observat diferențele chiar și soțul ei.

Secretul? Un simplu cub de gheață! 

View this post on Instagram

Home News. No filter. No make up. Pure ice. Am reluat un vechi ritual de frumusețe și mi-am amintit cât de eficient este!!!! Soțul meu m-a întrebat: "Ce ai făcut? Ceva e schimbat. Fața ta e luminoasă, nu știu cum?" Am trecut cu un cub de gheață peste față! Atât! 🙅‼️ Înainte să vă vorbesc despre beneficii, o să vă recomand să puneți cubul într-un tifon, să nu îl aplicați direct pe față. Poate lăsa arsuri, niște pete mari roșii. ‼️ În zona frunții nu va rețineți prea mult, căci veți avea senzația că a înghețat și creierul. Acum, beneficiile acestui truc de frumusețe: ✅Gheața previne/reduce ridurile (aveam eu două linii finuțe pe frunte, după doar două aplicări au dispărut. Nu cred că e o coincidență, ci efectul tratamentului cu gheață) ✅Gheața hidratează, îmbunătățește circulația sângelui ✅Gheața diminuează sebumul și acneea (uite că pe un coș inflamat e în regulă să aplici gheața curată, fără să o învelești în tifon) ✅ Micșorează porii dilatați ✅ Micșorează pungile de sub ochi, cearcănele, edemele, punctele negre. Efectele terapiei vor fi şi mai mari dacă foloseşti ceaiul verde, castravetele şi usturoiul pentru a umple formele de silicon pentru cuburi de gheaţă.

A post shared by Anna Smolnitchi (@annasmolnitchi) on

„Am reluat un vechi ritual de frumusețe și mi-am amintit cât de eficient este. Soțul meu m-a întrebat: „Ce ai făcut? Ceva e schimbat. Fața ta e luminoasă, nu știu cum?”

Am trecut cu un cub de gheață peste față! Atât! Înainte să vă vorbesc despre beneficii, o să vă recomand să puneți cubul într-un tifon, să nu îl aplicați direct pe față. Poate lăsa arsuri, niște pete mari roșii. În zona frunții nu va rețineți prea mult, căci veți avea senzația că a înghețat și creierul. Acum, beneficiile acestui truc de frumusețe:

1. Gheața previne/reduce ridurile (aveam eu două linii finuțe pe frunte, după doar două aplicări au dispărut. Nu cred că e o coincidență, ci efectul tratamentului cu gheață)

2. Gheața hidratează, îmbunătățește circulația sângelui

3. Gheața diminuează sebumul și acneea (uite că pe un coș inflamat e în regulă să aplici gheața curată, fără să o învelești în tifon) 4.  Micșorează porii dilatați

5. Micșorează pungile de sub ochi, cearcănele, edemele, punctele negre.

Efectele terapiei vor fi şi mai mari dacă foloseşti ceaiul verde, castravetele şi usturoiul pentru a umple formele de silicon pentru cuburi de gheaţă”, ne-a povestit Anna pe pagina sa de Instagram.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: