Unii condamnă numeroasele proiecte controversate în care s-a implicat. Alții - îi admiră curajul cu care se acceptă și iubește. Tocmai al doilea motiv a inspirat-o pe Anna Semenovich să vorbească, într-un interviu, despre dragostea de sine! Care e secretul ei, aflați mai jos.

„Pentru ca în viața voastră să se schimbe ceva, renunțați la ceea ce făceați tradițional, în ultimii ani. Oamenii se trezesc, se spală, merg la serviciu, muncesc, se întorc acasă, pregătesc cina, mănâncă și se culcă. Și așa cercul închis se repetă de la o zi, la alta. Pentru ca să credeți în voi și să vă schimbați destinul spre partea bună, trebuie să vă schimbați obiceiurile. Dezvoltați-vă, altfel veți stagna!

Люблю вечера в тепле и любви …..💋💋💋 #вечер #счастьвнутринас фото @damir_zhukenov стиль @Lisovets_kasap мейк. @yakovleva_yulia

A post shared by Анна Семенович (@ann_semenovich) on

Nu vă temeți să ieșițidin zina de confort. Faceți lucruri extraordinare: desenați sau învățați o limbă străină. Dacă vă puneți scopul să dați jos 5 kilograme, faceți asta! E insuficient să vreți. În locul mâncării calorice pe care o consumați tradițional, mâncați o salată, iar în loc să stați în fața unui serial, mergeți la o plimbare.

Femeia începe să se respecte atunci când își înfruntă fricile, îndoielile și lenea. Atunci când îți reușește ceea ce faci, crește încrederea în sine și ești în stare să realizezi orice!

Sunt un om care s-a educat prin sport, a trecut prin multe situații dificile în viață, îndoieli, dar și frici. La un moment dat am înțeles că soarta mea depinde doar de mine și de atunci, muncesc în fiecare zi asupra mea.

M-am îndrăgostit cu adevărat de mine doar după ce am plecat din trupa „Blestyaschie”, pentru că până atunci, nu am avut timp să mă ocup de mine. Am început să citesc mult, să studiez psihologia și am înțeles ce fel de muncă este aceasta.

În fiecare dimineață priviți-vă în oglindă și îndrăgiți ceea ce vedeți, așa cum este. Chiar dacă v-ați îngrășat sau ați mâncat prea mult la cină. Eu am trecut acest drum lung și am obținut adevărata fericire a unei femei. Astăzi pot spune că mă iubesc!

Frumusețea se trage și ea din încrederea în sine. Universul e făcut în așa fel, că primim ceea ce oferim. Frumusețea noastră depinde de eforturile pe care le depunem: vrei să fii frumoasă și îngrijită, trezește-te mai devreme, fă-ți o mască sau un masaj. Acționează, nu visa doar. O femeie care se respectă, nu-și va permite să iasă în stradă cu părul murdar sau manichiura neîngrijită. O femeie care se iubește, va fi întotdeauna curată și îngrijită, pentru că se respectă și nu-i e milă de resursele investite pentru a arăta corespunzător”, a mărturisit, într-un interviu pentru Woman, Anna Semenovich.

Прежде чем открыть новую дверь, убедись , что готов сделать шаг за порог!!! Я сегодня сделала шаг к новому стилю и провела потрясающую Фотосессию с отличной командой, с талантливым фотографом @damir_zhukenov стилистом @Lisovets_kasap мейк и волосы @yakovleva_yulia. Спасибо ребята вам огромное, я счастлива и очень довольна нашей работой ❤️❤️❤️ #любимаяработа #новаяЯ #счастьвнутринас #люблюилюбима #позитивщики❤️❤️❤️

A post shared by Анна Семенович (@ann_semenovich) on

Foto: Instagram, Damir Zhukenov

Distribuie articolul: