Interpreta Anna Lesko, stabilită de mulți ani în România, a povestit despre educația pe care a primit-o de la părinți și adolescența sa, în peri0oada în care locuia la Chișinău. La scurt timp după ce a trecut Prutul, aceasta a devenit cunoscută acolo și, încet-încet, și-a construit o carieră de succes în muzică.

Acum, la cei 41 de ani, se mândreşte cu o carieră de invidiat, cu un trup ca la 20 de ani şi cu un băieţel pe care îl iubeşte enorm. Unde mai punem că face parte din juriul show-ului muzical „Falsez pentru tine”, de la Pro tv.

Întrebată fiind care a fost cea mai mare provocare atunci când s-a stabilit în ţară, Anna Lesko a povestit că a ajuns în România cu o trupă de balet.

„Tatăl meu nici nu ştia, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Şi noi eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă, ci învăţam să avem grijă de gospodărie şi să ne pregătim pentru viaţă.  Mama ne învăţa şi cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar şi atunci. Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, şi aranjată, indiferent de ceea ce faci. Iniţial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reuşit să depăşesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chişinău în Bucureşti”, a spus Anna Lesko într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Citește și: Moldoveanca Anna Lesko, sexy în bucătărie și goală la piscină: „Mama ne-a învățat să fim ca niște gheișe”

Odată ce a ajuns în ţară, frumoasa cântăreaţă a văzut pentru prima dată cum este atmosfera într-un club, iar asta s-a întâmplat datorită iubitului ei.

„Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinţii mei a fost un şoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin şi dintr-o zonă în care educaţia era mai rigidă.  Ca să înţelegi, eu nu am văzut un club toată adolescenţa mea. Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relaţie şi partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani şi jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume (…)”, a mai povestit Anna Lesko în cadrul interviului.

Anna Lesko, la rândul său mamă 

Cântăreaţa şi DJ Vinnie, pe numele său real Adrian Neniţă, s-au despărţit anul trecut, după opt ani de relaţie, şi îl au împreună pe Adam, de aproape cinci ani. La început, cei doi artişti au avut o relaţie ascunsă de ochii publicului, ţinând secret faptul că Anna era însărcinată în şapte luni.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Foto: Facebook.com/AnnaLesko